تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

مریضی ۶۶ درصد ایرانی‌ها در ۲۵ سال آینده

  • کد خبر: ۱۰۸۱۶
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰
مریضی ۶۶ درصد ایرانی‌ها در ۲۵ سال آینده
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در ۲۵ سال آینده از هر سه ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود که این زنگ خطر بزرگی برای سلامت به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رئیسی در کارگاه آموزشی مسوولان و کارشناسان اداره سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد گفت: هزینه آلودگی هوا در ایران هم اکنون ۲.۷ درصد تولید ناخالص ملی است.
او تصریح کرد: هزینه سلامت ایرانیان در حوزه دخانیات را ۳۰ هزار میلیارد تومان و در حوزه بیماری‌های غیر واگیر هزاران میلیارد تومان در سال است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ارتقای رشد شاخص‌های بهداشتی و درمانی در ایران طی دهه‌های اخیر، گفت: دستاورد‌های کشور در حوزه کاهش انواع مرگ و میر‌ها نظیر مرگ مادران باردار و کودکان، چشمگیر و افتخارآمیز است.
رئیسی افزود: شاخص کاهش مرگ و میر مادران باردار در ایران هفت سال زودتر از تعهد سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۵ محقق شده است که این موضوع تقدیر دبیر کل سازمان ملل را به دنبال داشته است.
او با اشاره به افزایش رو به رشد جمعیت سالمندی در ایران، تصریح کرد: در ۲۵ سال آینده از هر سه نفر ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود که این زنگ خطر بزرگی برای سلامت به شمار می‌رود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دغدغه رهبر معظم انقلاب پیرامون پیر شدن جمعیت و کاهش نرخ باروری بحث دقیق و کارشناسانه‌ای است.
او گفت: سلامت جمعیت مهم‌ترین وظیفه وزارت بهداشت و درمان در زمینه فرزندآوری و فرزندپروری است که در این زمینه ارتقای زایمان ایمن در مادران باردار بالای ۳۵ سال با ارائه مراقبت‌های لازم دنبال می‌شود.
رئیسی افزود: هم اکنون سن ازدواج در بین زنان کشور ۲ سال و در بین مردان سه سال افزایش یافته و در زنان به ۲۴ و در مردان به ۲۹ سال رسیده است.
او ادامه داد: افزایش سن ازدواج و افزایش فاصله ازدواج تا تولد اولین فرزند از موانع رشد جمعیت و فرزندآوری به شمار می‌رود.
رئیسی گفت: از سوی دیگر کاهش مرگ و میر نوزادان، کاهش مرگ و میر مادران باردار و افزایش امید به زندگی به میزان ۲۵ سال از فاکتور‌های مثبت در حوزه جمعیت است که ایران در این زمینه موفقیت‌های بسیار داشته است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کاهش میزان سقط‌های قانونی و غیرقانونی از اهدافی است که دنبال می‌شود که کاهش سقط‌های غیرمجاز و غیرقانونی نیاز به همکاری‌های بین بخشی دارد.
او تصریح کرد: سالانه ۱۶ هزار نفر در ایران بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند که بیشتر آنان جوانان مولد جامعه هستند و این معضل باید چاره‌اندیشی شود.

کارگاه آموزشی مدیران سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که از ۱۱ آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است امروز به کار خود پایان می‌دهد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->