تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد
سرخط خبرها
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

مریضی ۶۶ درصد ایرانی‌ها در ۲۵ سال آینده

  • کد خبر: ۱۰۸۱۶
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰
مریضی ۶۶ درصد ایرانی‌ها در ۲۵ سال آینده
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در ۲۵ سال آینده از هر سه ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود که این زنگ خطر بزرگی برای سلامت به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رئیسی در کارگاه آموزشی مسوولان و کارشناسان اداره سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد گفت: هزینه آلودگی هوا در ایران هم اکنون ۲.۷ درصد تولید ناخالص ملی است.
او تصریح کرد: هزینه سلامت ایرانیان در حوزه دخانیات را ۳۰ هزار میلیارد تومان و در حوزه بیماری‌های غیر واگیر هزاران میلیارد تومان در سال است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ارتقای رشد شاخص‌های بهداشتی و درمانی در ایران طی دهه‌های اخیر، گفت: دستاورد‌های کشور در حوزه کاهش انواع مرگ و میر‌ها نظیر مرگ مادران باردار و کودکان، چشمگیر و افتخارآمیز است.
رئیسی افزود: شاخص کاهش مرگ و میر مادران باردار در ایران هفت سال زودتر از تعهد سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۲۵ محقق شده است که این موضوع تقدیر دبیر کل سازمان ملل را به دنبال داشته است.
او با اشاره به افزایش رو به رشد جمعیت سالمندی در ایران، تصریح کرد: در ۲۵ سال آینده از هر سه نفر ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود که این زنگ خطر بزرگی برای سلامت به شمار می‌رود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دغدغه رهبر معظم انقلاب پیرامون پیر شدن جمعیت و کاهش نرخ باروری بحث دقیق و کارشناسانه‌ای است.
او گفت: سلامت جمعیت مهم‌ترین وظیفه وزارت بهداشت و درمان در زمینه فرزندآوری و فرزندپروری است که در این زمینه ارتقای زایمان ایمن در مادران باردار بالای ۳۵ سال با ارائه مراقبت‌های لازم دنبال می‌شود.
رئیسی افزود: هم اکنون سن ازدواج در بین زنان کشور ۲ سال و در بین مردان سه سال افزایش یافته و در زنان به ۲۴ و در مردان به ۲۹ سال رسیده است.
او ادامه داد: افزایش سن ازدواج و افزایش فاصله ازدواج تا تولد اولین فرزند از موانع رشد جمعیت و فرزندآوری به شمار می‌رود.
رئیسی گفت: از سوی دیگر کاهش مرگ و میر نوزادان، کاهش مرگ و میر مادران باردار و افزایش امید به زندگی به میزان ۲۵ سال از فاکتور‌های مثبت در حوزه جمعیت است که ایران در این زمینه موفقیت‌های بسیار داشته است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کاهش میزان سقط‌های قانونی و غیرقانونی از اهدافی است که دنبال می‌شود که کاهش سقط‌های غیرمجاز و غیرقانونی نیاز به همکاری‌های بین بخشی دارد.
او تصریح کرد: سالانه ۱۶ هزار نفر در ایران بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند که بیشتر آنان جوانان مولد جامعه هستند و این معضل باید چاره‌اندیشی شود.

کارگاه آموزشی مدیران سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که از ۱۱ آذرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است امروز به کار خود پایان می‌دهد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->