ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۲۴۵۶ واحد مسکونی سپاه در مناطق محروم جنوب‌شرق و شمال‌غرب

  • کد خبر: ۱۰۸۱۸۷
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
بهره‌برداری از ۲۴۵۶ واحد مسکونی سپاه در مناطق محروم جنوب‌شرق و شمال‌غرب
با پایان یافتن همه مراحل ساخت و تجهیز ۲۴۵۶ واحد مسکونی در مناطق محروم جنوب‌شرق و شمال‌غرب کشور از سوی نیروی زمینی سپاه پاسداران و مشارکت کمیته امداد، بهره‌برداری از این واحد‌ها آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با پایان یافتن مراحل ساخت و تجهیز ۲۴۵۶ واحد مسکونی در مناطق محروم جنوب شرق و شمال غرب کشور توسط نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مشارکت کمیته امداد حضرت امام (ره)، بهره برداری از این واحد‌ها آغاز شد.

هزارو ۵۰۶ واحد از مجموع این واحد‌ها در محدوده قرارگاه قدس سپاه در استان سیستان و بلوچستان و ۹۵۰ واحد در شمال غرب کشور و در محدوده مأموریتی قرارگاه حمزه سیدالشهداء نیروی زمینی سپاه ساخته شده است.

 به دنبال تکمیل و پایان یافتن عملیات اجرایی این پروژه بزرگ مسکونی و آماده سازی کامل واحدها، طی آیین‌های جداگانه‌ای در استان‌های سیستان وبلوچستان، آذربایجان غربی و کردستان، این واحد‌ها به مددجویان فاقد مسکن کمیته امداد حضرت امام (ره)  تحویل داده شد.

گفتنی است، این پروژه یکی از صد‌ها پروژه‌ی بزرگ مردمیاری قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در قالب طرح‌های نهادینه شده سازندگی و محرومیت زدایی همه مراحل اجرایی آن به پایان رسید و به اقشار محروم تحویل گردید.

علاوه بر مشارکت فراگیر و اقدامات ثابت نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امدادرسانی حوادث و بحران‌های طبیعی، هر ساله صد‌ها برنامه مدون مردم‌یاری، سازندگی و محرومیت‌زدایی در دستور کار این نیرو قرار دارد که امسال نیز این برنامه‌ها با توانمندی و جدیت بیشتری در حال انجام است که گزارش‌های مربوط به این اقدامات جهت اطلاع عموم مردم در زمان مناسب منتشر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->