فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

عمود‌های دین

  • کد خبر: ۱۰۸۲۰۲
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷
عمود‌های دین
حسین ابراهیمی - فعال فرهنگی

بعضی مفاهیم ساده دین ما درست تبیین و فهم نشده اند. یکی از این موضوعات مهم، نماز است؛ نمازی که زیاد از آن صحبت می‌شود. نمازی که همه ما می‌خوانیم و صحبت کردن از فلسفه آن، می‌تواند انگیزه‌های ما را برای این عمل بیشتر کند و کیفیت کارمان را ارتقا بدهد.

بزرگان می‌گویند اینکه در قرآن آمده است خدا را زیاد یاد کنید و درمورد تکرار اذکار زیاد می‌شنویم، فلسفه این تکرار این است که شیطان هر لحظه حیله‌ای دارد و نفس هر لحظه دسیسه‌ای و به طورکلی هر لحظه بستری برای اغوای اغواگران پهن است و رسالت اذکار، خنثی کردن این دسیسه هاست، پس هیچ گاه ذکر‌ها تکراری نیست. درمورد نماز هم همین است؛ هر نماز در زندگی ما رسالتی دارد که با هزاران هزار نماز دیگر در زندگی مان متفاوت است.

رسالت هر نماز آن است که در همان روز و همان ساعت، انگیزه‌های الهی ما را تقویت کند و مشوق موفقیت ما در وظایف همان ساعت باشد؛ مثل بولواری که در درازای هزارمتری خود مثلا هر ۵۰ متر یا ۱۰۰ متر یک چراغ دارد که هیچ کس نمی‌گوید این چراغ‌ها تکراری هستند؛ چون هرکدام برای روشن کردن همان محدوده کارایی دارند و البته این نکته هم هست که فقدان هرکدام را دیگری نمی‌تواند جبران کند.

اینکه گفته اند نماز عمود و ستون دین است، به همین معناست، اما تصور اغلب ما درباره این ستون و عمود، ناقص است. نماز ستون دین و ستون زندگی است، اما در بنایی به گستره زندگی هر فرد، بنایی که هزاران هزار ستون دارد؛

ستون‌هایی که هرکدام رسالتی در استحکام و زیبایی این بنای مهم دارند و چه بنایی مهم‌تر از بنای زندگی که تنها در صورتی در آن به موفقیت می‌رسیم که بتوانیم ثبات قدم و انگیزه به سمت زیبایی‌ها داشته باشیم و نماز همان چیزی است که می‌خواهد این همه را تضمین و تامین کند.

به همین روی است که در کتاب زندگی یعنی قرآن به برپا داشتن این ستون‌ها و حفظ و استحکام آن ها، این قدر تاکید و توصیه شده است و کج شدن آن را سبب کجی‌های تمام زندگی دانسته اند. به امید آنکه خداوند همه ما را قدردان این عبادت پررمزوراز و بزرگ قرار دهد، ان شاء ا...!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->