وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها طوری عمل کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند

  • کد خبر: ۱۰۸۲۷۶
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
آیت‌الله جنتی: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها طوری عمل کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند
دبیر شورای نگهبان گفت: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها با بررسی‌های همه جانبه، به نحوی برنامه‌ریزی کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع توسط وهابیون گفت: حدود ۱۰۰ سال پیش در روز هشتم ماه شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری وهابیون افراطی حرم چهار امام شیعیان در بقیع را ویران و خود را به بدنامی در تاریخ مشهور کردند.

وی افزود: در این روز قبرستان بقیع با فتوای ۱۵ نفر از مفتیان مدینه مبنی بر ممنوعیت ساختن بنا بر روی قبور به زمینی مسطح تبدیل شد و اکنون قبور ائمه (ع) فقط با علامت‌هایی خاص مشخص است و تاکنون تلاش‌ها برای ایجاد حتی یک سایبان در این مکان نتیجه‌ای نداشته است.

آیت‌الله جنتی ادامه داد: در قبرستان بقیع که در واقع همچون بهشتی در زمین است، علاوه بر مزار چهار امام شیعیان، مزار تعداد زیادی از بستگان پیامبر، بزرگان و صحابه اسلام نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: نکته اینجاست که جریان تکفیری وهابیت با کج‌فهمی از مفاهیم دین مبین اسلام، حضور در مزار بزرگان و طلب رحمت خداوند برای آن‌ها و همچنین طلب رحمت کردن برای خود را شرک می‌داند، اما خودش آلت دست سرویس‌های جاسوسی انگلیس و آمریکاست و اطاعت و عبودیت این طاغوت‌های زنده که مصداق واقعی شرک هستند را پیشه خود کرده است.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه تخریب بقیع توسط وهابیون افراطی تجاوز به حقوق مسلمانان و شیعیان است، پیشنهاد کرد که این مسئله باید با تشکیل جلسات علمی و فقهی بررسی شده و ابعاد این جنایت تبیین شده و در این زمینه اقدامات حقوقی در عرصه بین الملل انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه وهابیون افراطی می‌پندارند با چنین اقدامات جاهلانه‌ای می‌توانند از تاثیرگذاری صاحبان این مزار‌های متبرکه جلوگیری کنند، تصریح کرد: این اقدامات جاهلانه در حالی انجام می‌شود که ارزش‌های فطری ائمه که انسان‌ها را به آن‌ها فرا می‌خوانند قطعا عالم‌گیر خواهد شد و هم اکنون نشانه‌های این اتفاق مبارک قابل مشاهده است.

دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه باید هر چه بیشتر تلاش کنیم سوء تفاهم‌ها بین عربستان سعودی و ایران که دارای مشترکات زیادی هستند برطرف شود، گفت: حل و فصل بسیاری از اختلافات، شدنی است؛ چراکه در بسیاری از مواردی همچون اعتقاد به خداوند یکتا، پیامبر اسلام (ص)، قبله و مواردی دیگر اختلافی بین ما و عربستان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان اسلام، دشمنان مردم مسلمان ایران و عربستان نیز هستند، خاطرنشان کرد: باید مراقب دسیسه‌های دشمنان مشترک بود که همه برای نابودی اسلام متحد شده‌اند از این رو باید اختلافاتمان را به حداقل برسانیم که البته امیدوارم دولت عربستان نیز زیارت ائمه بقیع (ع) را نیز آزاد کند.

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود به مساله اصلاح نظام اقتصادی کشور به ویژه در زمینه پرداخت یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: نظام پرداخت یارانه‌ها دارای مشکلات فراوان است و با توجه به اینکه وضعیت موجود عادلانه نیست و زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم می‌کند و باید اصلاح شود.

وی تاکید کرد: اکنون که دولت همت کرده که این کار مهم را انجام دهد، همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله) نیز فرمودند، همگان باید در این امر مهم با دولت همراهی کنند تا معضلات اقتصادی کشور کاهش یابد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه مردم شریف ایران نشان داده‌اند با اقداماتی که بر مبنای عدالت و صداقت باشد، همراهی می‌کنند و تاریخ انقلاب نشان داده در این راه سختی‌های زیادی را تحمل کرده‌اند، خطاب به مسئولان امر متذکر شد: با این حال مسئولان محترم با بررسی‌های همه جانبه، به نحوی برنامه‌ریزی کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند.

آیت‌الله جنتی قوای سه‌گانه و سایر نهاد‌های مسئول را به هماهنگی کامل در اجرای دقیق و نظارت کامل بر روند این اصلاح مهم اقتصادی فراخواند و تاکید کرد: باید با هماهنگی و تدابیر لازم مانع سوء استفاده سودجویان شد؛ چراکه اگر اجرای این برنامه با نظارت و کنترل دقیق همراه نباشد، با مشکل مواجه خواهد شد.

وی اطلاع رسانی دقیق، به موقع و گسترده در این زمینه را برای جلوگیری از فضاسازی دشمنان و سردرگمی مردم لازم دانست و گفت: دولت باید در این زمینه از ظرفیت رسانه‌های کشور استفاده کند و رسانه‌ها و صاحبان قلم و تریبون، با دلسوزی دولت را در اجرای صحیح این تصمیم مهم و حیاتی یاری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->