رسانه آمریکایی: واشنگتن برای کاهش تنش در منطقه پیام‌هایی برای ایران ارسال کرده است واکنش طیب نیا به انتخاب عارف به عنوان معاون اول پزشکیان محسن حاجی‌میرزایی، رئیس‌دفتر مسعود پزشکیان، کیست؟ + سوابق محمد مخبر انتصاب عارف به معاون اولی رئیس جمهور را تبریک گفت رئیس دفتر جدید رئیس جمهوری اسلامی ایران منصوب شد + جزئیات محمدرضا عارف، معاون اول مسعود پزشکیان کیست؟ + بیوگرافی و سوابق محمدرضا عارف به عنوان معاون اول دولت مسعود پزشکیان منصوب شد + حکم انتصاب تمجید ارتش عراق از آموزش‌های نظامی افسران عراقی در دوره‌های عالی نظامی در ایران سازمان ملل: خواستار خویشتن‌داری تل‌آویو-بیروت هستیم رهبر معظم انقلاب: انقلاب اسلامی دخالت در امور کشور را به مردم هدیه کرد | خداوند رئیس‌جمهور عزیز جدیدمان را توفیق بدهد و اهداف عالی را محقق کند + فیلم سخنگوی شورای نگهبان: ریاست جمهوری پزشکیان همزمان با تنفیذ آغاز خواهد شد وزیر کشور در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری: دوره ۳۵روزه انتخابات متأثر از فضای اندوه‌بار شهادت رئیس‌جمهور خدوم و همراهانش بود پزشکیان در مراسم تنفیذ: سپاسگزار رهبر معظم انقلاب و خاک پای ملت شریف ایران هستم | قول می‌دهم با تمام وجود به مردم خدمت کنم+ فیلم متن حکم تنفیذ مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران + فیلم به یاد شهید رئیسی؛ از تنفیذ تا شهادت مراسم تنفیذ و اعطای حکم رئیس جمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی + عکس و فیلم اهدای «شرح نهج‌البلاغه» نوشته رهبرمعظم انقلاب به رئیس جمهور منتخب کار رسمی دولت چهاردهم، امروز پس از تنفیذ توسط رهبر معظم انقلاب، آغاز می‌شود حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مزارع شبعا (۷ مرداد ۱۴۰۳) کشته شدن یک نظامی اسرائیلی دیگر در نوار غزه واکنش‌ها به کشتار «مجدل شمس» توسط اسرائیل
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: مضیقه کوتاه‌مدت بعد از حذف ارز ترجیحی پیش‌بینی شده بود

  • کد خبر: ۱۰۸۵۹۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
وزیر اقتصاد: مضیقه کوتاه‌مدت بعد از حذف ارز ترجیحی پیش‌بینی شده بود
وزیر اقتصاد درباره اجرای طرح حذف ارز ترجیحی گفت: برای دولت قابل پیش‌بینی بود که در این فرآیند کشور ما با یک مضیقه کوتاه‌مدت و نفع بلندمدت مواجه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی در نشست با اعضای شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، به تشریح ابعاد مختلف طرح اصلاح یارانه‌ها پرداخت و گفت: تغییر سیاست حمایتی دولت به جای اختصاص پرفساد ارز ترجیحی برای کالا‌ها به حمایت از مصرف‌کننده از جهت تحلیل اقتصادی و تاثیرات اجتماعی آن در درازمدت، مورد اجماع کلی صاحب‌نظران و کارشناسان اقتصادی است.

وی خاطرنشان کرد: در اسناد سیاستگذاری کشور در سال‌های گذشته نیز این اتفاق، مورد تاکید بوده است.

وی گفت: از ۲۴ قلم کالایی که در سال ۱۳۹۷ مشمول ارز وارداتی ارزان بودند، ۱۸ قلم آنان مانند واردات برنج، واردات چای، اقلام مرتبط با گوشت قرمز و مانند این‌ها در دوره دولت قبل حذف شد؛ این درحالی بود که حمایت از مصرف‌کننده در کنار حذف این کالا‌ها از سوی دولت قبل وجود نداشت و این امر سبب افزایش چند برابری قیمت آن کالا‌ها بدون وجود برنامه حمایتی شد.

سخنگوی اقتصادی دولت حذف ۶ قلم کالای باقیمانده مورد حمایت ارز ترجیحی را مرحله کنونی این طرح دانست و گفت: هدف ما بر حمایت از مصرف کننده در کنار حذف این کالا‌ها از لیست حمایت ارز ترجیحی بوده است.

وی گفت: بنا بر قانون، دولت باید این ۶ قلم باقیمانده را در سال گذشته حذف می‌کرد؛ نهایتاً به دلایل مختلفی این موضوع به امسال موکول شد و از آن ۶ قلم، ۲ قلم نان و دارو از لیست کنار گذاشته شدند.

وی با اشاره به حذف ۴ کالای باقیمانده در روز‌های اخیر افزود: این کالا‌ها به دلیل مضطر بودن آنان در مرحله آخر از لیست حمایت ارز وارداتی ارزان از سوی دولت حذف شدند و سعی شد، تبعات این موضوع با پرداخت ما به التفاوت قیمت‌ها به مردم جبران گردد.

خاندوزی گفت: برای دولت قابل پیش بینی بود که در این فرآیند، کشور ما با یک نفع بلندمدت؛ جهت کاهش فشار این طرح به ویژه روی اقشار کم درآمد، متوسط و فقیر جامعه، تمهیدات جبرانی همچون پرداخت یارانه چندبرابری در نظر گرفته شده است.

در این دیدار اعضای شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نظرات و سوالات خود را در خصوص اصلاح یارانه‌ها مطرح کردند و وزیر اقتصاد پاسخ سوالات آنان را ارایه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->