پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

چرا قطعه «سلام فرمانده» این قدر بین نوجوانان محبوب شده است؟

  • کد خبر: ۱۰۸۹۶۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
چرا قطعه «سلام فرمانده» این قدر بین نوجوانان محبوب شده است؟
سرود «سلام فرمانده» از بهترین سرود‌هایی است که در این چندماه توانسته است ورد زبان بزرگ‌تر‌ها و کوچک تر‌ها شود و هرجا که می‌روی، عده‌ای باهم دارند آن را زمزمه می‌کنند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ چندوقت پیش محمدمهدی سیار، شاعر مطرح انقلابی، درباره اهمیت سرود نوشته بود: «سرود قابلیت فوق العاده‌ای برای بازگوکردن احساسات جمعی و ملی یک قوم و ملت دارد.

به طور طبیعی سرود با حماسه و مسائل اجتماعی و جمعی همراه است و به عرصه‌های گوناگون زندگی اجتماعی وارد شده است. سرود می‌تواند در سطح یک ناحیه و کشور رواج یابد و به زبان حال و شعار یک ملت بدل شود.»

سرود «سلام فرمانده» از بهترین سرود‌هایی است که در این چندماه توانسته است ورد زبان بزرگ‌تر‌ها و کوچک تر‌ها شود و هرجا که می‌روی، عده‌ای باهم دارند آن را زمزمه می‌کنند.

این قطعه با محوریت بچه‌های دهه نودی است؛ بچه‌هایی که حالا می‌خواهند در قرن تازه خودی نشان بدهند و از بقیه هم می‌خواهند آن‌ها را نادیده نگیرند. از طرفی، بچه‌ها سرودخواندن را بیشتر دوست دارند و از طرفی معلمان و مربیان پرورشی هم از قالب سرود برای انتقال مفاهیم ارزشی و دینی استفاده می‌کنند، چون می‌دانند به مراتب تأثیرگذاری بیشتری دارد. از سوی دیگر، خیلی از بزرگ تر‌ها هم در صفحه‌های مجازی شان به سرود سلام فرمانده واکنش نشان دادند.

یکی از آن‌ها نوشته بود: «‏شما رو نمی‌دونم، ولی من با این سنم هروقت آهنگ ‎سلام فرمانده رو می‌شنوم یا بغض می‌کنم یا گریه. این آهنگ با یک ملودی ساده ساخته شده، ولی یه چیز عجیبی توی خودش داره.

انگار به دست خود آقا امام زمان (عج) امضا شده.» البته بعد از پخش کلیپ «سلام فرمانده» خیلی از کاربران آن را در صفحه‌های مجازی شان منتشر کردند، اما اینستاگرام هشتگ سلام فرمانده را حذف کرد و همچنان هم به این کار را ادامه می‌دهد.

بااین حال، گروه سرود سلام فرمانده هر روز در یکی از شهر‌های ایران برنامه اجرا می‌کند یا دانش آموزان در مدارس به صورت خودجوش این را اجرا می‌کنند.

دیروز هم این سرود با حضور دهه نودی‌ها در عرصه میدان شهدا مشهد برگزار شد.»، اما چرا بزرگ تر‌ها با این سرود بیشتر ارتباط برقرار کردند؟ چون بیشترشان یاد خاطرات اوایل انقلاب و جنگ کردند؛ آنجایی که صادق آهنگران با هم سنگرانش سرود‌های حماسی می‌خواند و به آن‌ها قوت قلب می‌داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->