فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

چرا قطعه «سلام فرمانده» این قدر بین نوجوانان محبوب شده است؟

  • کد خبر: ۱۰۸۹۶۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
چرا قطعه «سلام فرمانده» این قدر بین نوجوانان محبوب شده است؟
سرود «سلام فرمانده» از بهترین سرود‌هایی است که در این چندماه توانسته است ورد زبان بزرگ‌تر‌ها و کوچک تر‌ها شود و هرجا که می‌روی، عده‌ای باهم دارند آن را زمزمه می‌کنند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ چندوقت پیش محمدمهدی سیار، شاعر مطرح انقلابی، درباره اهمیت سرود نوشته بود: «سرود قابلیت فوق العاده‌ای برای بازگوکردن احساسات جمعی و ملی یک قوم و ملت دارد.

به طور طبیعی سرود با حماسه و مسائل اجتماعی و جمعی همراه است و به عرصه‌های گوناگون زندگی اجتماعی وارد شده است. سرود می‌تواند در سطح یک ناحیه و کشور رواج یابد و به زبان حال و شعار یک ملت بدل شود.»

سرود «سلام فرمانده» از بهترین سرود‌هایی است که در این چندماه توانسته است ورد زبان بزرگ‌تر‌ها و کوچک تر‌ها شود و هرجا که می‌روی، عده‌ای باهم دارند آن را زمزمه می‌کنند.

این قطعه با محوریت بچه‌های دهه نودی است؛ بچه‌هایی که حالا می‌خواهند در قرن تازه خودی نشان بدهند و از بقیه هم می‌خواهند آن‌ها را نادیده نگیرند. از طرفی، بچه‌ها سرودخواندن را بیشتر دوست دارند و از طرفی معلمان و مربیان پرورشی هم از قالب سرود برای انتقال مفاهیم ارزشی و دینی استفاده می‌کنند، چون می‌دانند به مراتب تأثیرگذاری بیشتری دارد. از سوی دیگر، خیلی از بزرگ تر‌ها هم در صفحه‌های مجازی شان به سرود سلام فرمانده واکنش نشان دادند.

یکی از آن‌ها نوشته بود: «‏شما رو نمی‌دونم، ولی من با این سنم هروقت آهنگ ‎سلام فرمانده رو می‌شنوم یا بغض می‌کنم یا گریه. این آهنگ با یک ملودی ساده ساخته شده، ولی یه چیز عجیبی توی خودش داره.

انگار به دست خود آقا امام زمان (عج) امضا شده.» البته بعد از پخش کلیپ «سلام فرمانده» خیلی از کاربران آن را در صفحه‌های مجازی شان منتشر کردند، اما اینستاگرام هشتگ سلام فرمانده را حذف کرد و همچنان هم به این کار را ادامه می‌دهد.

بااین حال، گروه سرود سلام فرمانده هر روز در یکی از شهر‌های ایران برنامه اجرا می‌کند یا دانش آموزان در مدارس به صورت خودجوش این را اجرا می‌کنند.

دیروز هم این سرود با حضور دهه نودی‌ها در عرصه میدان شهدا مشهد برگزار شد.»، اما چرا بزرگ تر‌ها با این سرود بیشتر ارتباط برقرار کردند؟ چون بیشترشان یاد خاطرات اوایل انقلاب و جنگ کردند؛ آنجایی که صادق آهنگران با هم سنگرانش سرود‌های حماسی می‌خواند و به آن‌ها قوت قلب می‌داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->