واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

توافق ایران و کوبا برای افزایش همکاری‌های اقتصادی

  • کد خبر: ۱۰۹۰۳۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
توافق ایران و کوبا برای افزایش همکاری‌های اقتصادی
در دیدار وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با معاون نخست‌وزیر و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور کوبا، طرفین برای افزایش همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و کوبا توافق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به معاون نخست‌وزیر کوبا اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار ایجاد ارتباط اقتصادی بلندمدت و پایدار با کشورهای آمریکای لاتین به ویژه کوبا است.

وی افزود: با توجه به سابقه همکاری‌های سیاسی عالی دو کشور، کوبا از اهمیت ویژه‌ای برای جمهوری اسلامی ایران  برخوردار است.

وزیر اقتصاد کشورمان در این دیدار با اشاره به سوابق همکاری‌های دو کشور در زمینه های بهداشتی و کشاورزی، ضمن تأکید بر ضرورت ارتقای روابط اقتصادی فیمابین، اظهار داشت: انتظار می‌رود برای توسعه همکاری‌ها و  اجرایی شدن توافقات، با اراده و جدیت بیش از پیش گام برداریم.

خاندوزی در ادامه مهمترین دلایل عدم گسترش همکاری های تجاری بین دو کشور را عدم شناخت مناسب تجار و فعالان اقتصادی طرفین از فرصت‌ها و مزیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری دو‌ کشور دانست و در ادامه برای برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی با حضور نمایندگان بخش‌های دولتی و فعالان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و کوبا به‌منظور تبیین فضای کسب و کار و سرمایه گذاری دو کشور اعلام آمادگی کرد. 

وزیر اقتصاد کشورمان همچنین با اشاره به فقدان بسترهای حقوقی مناسب برای حمایت از فعالیت بخش خصوصی، بر ضرورت نهایی نمودن موافقتنامه‌های تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین دو کشور تأکید کرد.

ریکاردو کابریساس رویز معاون نخست وزیر کوبا نیز ضمن تشریح برنامه توسعه اقتصادی آن کشور و بخشهای اولویت دار برای آن کشور در جهت نیل به توسعه اقتصادی، با برشمردن عوامل منفی اثرگذار بر اقتصاد کوبا نظیر محاصره اقتصادی و یا اثرات جدی کووید ۱۹، تأکید نمود که دو عامل تغییرات آب و هوایی و جنگ اوکراین به ویژه در حوزه امنیت غذایی اقتصاد کوبا را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

معاون نخست وزیر کوبا در ادامه برای استفاده از تجربیات و فناوری‌ شرکت‌های ایرانی در اجرای پروژه‌های مهم اقتصادی آن کشور اعلام آمادگی نمود. 

وی در ادامه این دیدار  با اشاره  ظرفیت بالای بخش های کشاورزی، انرژی و بهداشت و درمان و همچنین توانمندی ‌های موجود در شرکت‌های ایرانی، بر افزایش همکاری‌های بلندمدت اقتصادی میان دو کشور تأکید کرد.

گفتنی است؛ معاون نخست وزیر و فرستاده ویژه رئیس جمهور کوبا در راس هیئتی عالی رتبه به منظور ملاقات و رایزنی با مقامات جمهوری اسلامی ایران و همچنین برگزاری هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور به تهران سفر کرذه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->