محسن اسلام‌زاده: «حقیقت» به «فلسطین» توجه بیشتری کند ویدئو | آخرین وضعیت بارش برف در جاده‌های خراسان رضوی (۲۶ آذر ۱۴۰۴) ویدئو | روایتی از حادثه ۲۳ آذر ۱۳۵۷ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ویدئو| بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد رژیم صهیونی توسط حنظله منتشر شد هاشم مسعودی: فیلم‌سازان مشهدی کارشان را درست انجام می‌دهند اما دریغ از ذره‌ای حمایت! ویدئو | تصاویر خارق العاده از بارش باران در ساحل جزیره هرمز (۲۶ آذر ۱۴۰۴) ویدئو| بارش باران در آخرین‌ روزهای پاییز در مشهد (۲۶ آذر ۱۴۰۴) کارتون | بی تدبیری در حفظ منابع آبی اینفوگرافی| ۵ نشانه هشدار دهنده که خون بدن شما اکسیژن کافی ندارد! روایت جوانان مقاومت از رنج ساخت تونل‌های غزه توضیحات مهدی اکبری، مداح مشهدی، درباره حاشیه‌های یک جشن‌ تولد در هیئت + فیلم اینفوگرافی| عرضه میوه شب یلدا ۱۴۰۴ در غرفه‌های عرضه مستقیم در مشهد ویدئو| طلوعی زیبا پس از بارش برف پاییزی در دماوند اینفوگرافی| میوه شب یلدا اینفوگرافی| ۵ تداخل دارویی شایع، اما مرگبار ویدئو| تاکید رهبر انقلاب بر لزوم تغییر آرایش رسانه‌ای و تبلیغاتی متناسب با اهداف دشمن کارتون | شناسایی ۵۲۰۰ نقطه پرتصادف در سطح معابر شهری و جاده‌ای کشور ویدئو | آیین تشییع پیکر آیت‌الله شاهچراغی در سمنان کافه شهر | نمایش فیلم‌های «سینما حقیقت» در مشهد از ۳۰ آذر + جدول اکران ویدئو | صحبت‌های جنجالی جواد خیابانی در مورد فوتبالیست‌ها: آدم‌های پاک فوتبالیست نمی‌شوند!
سرخط خبرها

ویدئو | آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

عصر امروز آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد با حضور اعضای شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد.
  • کد خبر: ۱۰۹۰۸۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۸

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: مجسمه «رستم و سهراب» اثر استاد "هاشم شفیعی" از مجموعه کارهای دو سالانه مجسمه‌سازی بود که همزمان با دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در بوستان ملت روبروی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

وی افزود: این مجسمه به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز ساخته شده و حدود یکسال برای ساخت آن زمان صرف شده است.

 

مشهد، پایتخت شعر و سرود کشور

مجید طهوریان عسکری، عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: اتفاقات خوبی در بزرگداشت فردوسی امسال که به مدت ۱۰ روز ادامه‌ دارد، رقم خورد که با استقبال روبرو شد، مشهد پایتخت شعر و سرود کشور شده است.

وی افزود: بهترین گروه‌های سرود کشور را باید در مشهد جست‌وجو کرد و این موارد بخشی اقدامات مدیریت شهری است. این نگاه جریان انقلاب به پاسداشت فردوسی است و منطقه توس در این چهار سال دچار تحولات جدی خواهد شد.

طهوریان عسکری گفت: از مجموعه همکارانم در شورای اسلامی شهر مشهد به این دلیل که اعتبارات منطقه توس را از ۱۲ میلیارد تومان به ۱۴۰ میلیارد افزایش دادند، تشکر می‌کنم.

نصب مجسمه سه و نیم متری رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

بهزاد چوپانکاره، رئیس اداره هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: این مجسمه اثر استاد هاشم شفیعی به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز است که به مناسبت دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در پارک ملت مشهد نصب شد. این یادمان با هزینه ساخت ۳۵۰ میلیون تومان روبه‌روی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->