ویدئو | روایتی از بازار ارزاق عمومی مشهد | بازار، نه چندان داغ؛ اما در حرکت (۸ دی ۱۴۰۴) ویدئو | پست اینستاگرامی شهردار مشهد مقدس در مراسم بهره برداری از بوستان شهربانو صبا  ویدئو | تصاویری از دوربین نصب شده روی ماهواره‌های ایرانی در فضا ویدئو| یخ‌زدگی دریاچه زاینده‌رود ویدئو| حملۀ عقاب به پهپاد تصویربرداری ویدئو | دیپلماسی آمریکایی! اینفوگرافی| عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از مقابل ماه ویدئو| دستگیری سارق ۵۰ ساله در تهران اینفوگرافی| تاثیر کم‌خوابی بر مغز اینفوگرافی| نگاهی به بودجه پیشنهادی ۱۴۰۵ دولت در بخش دفاعی وقتی هویت گمشده را دنبال می‌کنیم | گفت‌وگو با عوامل نمایش «سه جلسه تراپی» ویدئو | رئیس ستاد مرکزی اعتکاف: ظرفیت اعتکاف مساجد در آستانه تکمیل است ویدئو | تصاویری از نفت کش توقیف شده در آب‌های خلیج فارس ویدئو | انفجار تروریستی داخل مسجدی در حمص سوریه اینفوگرافی| علائم سردرد تنشی و راه درمان آن ویدئو| آبشار زیبا و چشمگیر کرکری مشگین شهر اردبیل
سرخط خبرها

ویدئو | آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

عصر امروز آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد با حضور اعضای شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد.
  • کد خبر: ۱۰۹۰۸۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۸

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: مجسمه «رستم و سهراب» اثر استاد "هاشم شفیعی" از مجموعه کارهای دو سالانه مجسمه‌سازی بود که همزمان با دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در بوستان ملت روبروی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

وی افزود: این مجسمه به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز ساخته شده و حدود یکسال برای ساخت آن زمان صرف شده است.

 

مشهد، پایتخت شعر و سرود کشور

مجید طهوریان عسکری، عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: اتفاقات خوبی در بزرگداشت فردوسی امسال که به مدت ۱۰ روز ادامه‌ دارد، رقم خورد که با استقبال روبرو شد، مشهد پایتخت شعر و سرود کشور شده است.

وی افزود: بهترین گروه‌های سرود کشور را باید در مشهد جست‌وجو کرد و این موارد بخشی اقدامات مدیریت شهری است. این نگاه جریان انقلاب به پاسداشت فردوسی است و منطقه توس در این چهار سال دچار تحولات جدی خواهد شد.

طهوریان عسکری گفت: از مجموعه همکارانم در شورای اسلامی شهر مشهد به این دلیل که اعتبارات منطقه توس را از ۱۲ میلیارد تومان به ۱۴۰ میلیارد افزایش دادند، تشکر می‌کنم.

نصب مجسمه سه و نیم متری رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

بهزاد چوپانکاره، رئیس اداره هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: این مجسمه اثر استاد هاشم شفیعی به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز است که به مناسبت دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در پارک ملت مشهد نصب شد. این یادمان با هزینه ساخت ۳۵۰ میلیون تومان روبه‌روی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->