قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است
سرخط خبرها

جزئیات واگذاری زمین و خانه اقساطی برای خانواده‌های دارای سه فرزند اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۹۱۵۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
  • ۲
جزئیات واگذاری زمین و خانه اقساطی برای خانواده‌های دارای سه فرزند اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)
طبق قانون جوانی جمعیت به خانوار‌های دارای سه فرزند در شهر‌هایی که زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارند زمین ۲۰۰ متری و در شهر‌های بالای ۵۰۰ هزار نفر یک واحد مسکونی در اقساط ۱۰ ساله واگذار می‌شود که تاکنون حدود۳۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در متن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۲۴ آبان ۱۴۰۰ آمده است که در شهر‌هایی که زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارند باید یک قطعه زمین ۲۰۰ متری به خانوار‌هایی که بالای ۳ فرزند دارند و فرزند سوم آن‌ها بعد از لازم‌الاجرا شدن قانون به دنیا آمده است واگذار شود. همچنین در قانون مقرر شده تا در شهر‌هایی که بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارند باید یک واحد مسکونی از واحد‌های مسکونی طرح‌های حمایتی برای این دسته از خانوار‌ها در نظر گرفته شود.

امتیاز ویژه‌ای که این قانون برای تشویق فرزندآوری دارد این است که اگر کسی از امکانات دولتی در حوزه مسکن استفاده کرده باشد و فرزند سوم به بعد وی بعد از لازم‌الاجرا شدن قانون به دنیا بیاید می‌تواند مجددا از امکانات دولتی و یارانه‌ای در حوزه مسکن استفاده کند؛ بنابراین کسانی که واحد‌های مسکن مهر به آن‌ها تعلق گرفته نیز در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانند نسبت به ثبت نام در طرح جدید اقدام کنند.

برخلاف برخی تصورات، این زمین‌ها یا واحد‌ها رایگان نیست بلکه در اقساط ۱۰ ساله با دو سال تنفس با تقسیم سه دانگ برای مرد و سه دانگ برای زن خانواده واگذار می‌شود.

از روز ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ثبت نام دریافت زمین یا واحد مسکونی برای خانوار‌های دارای سه فرزند در سامانه www.saman.mrud.ir آغاز شده است. متقاضیان بعد از انتخاب گزینه ثبت‌نام به بخش خانوار دارای سه فرزند و بیشتر مراجعه می‌کنند و حوزه را انتخاب می‌کنند.

پروانه اصلانی ـ مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی - در خصوص اعلام نیاز متقاضیانی که در شهر محل سکونت خود و نه محل زندگی متقاضی دریافت مسکن هستند، گفت: این امکان در متن قانون وجود دارد. عموما در کلانشهر‌ها زمین و یا واحد مسکونی نداریم که بخواهیم معرفی کنیم؛ بنابراین قانون این اجازه را داده تا در نزدیک‌ترین شهر محل سکونت پدر و یا مادر و یا محل تولد پدر و یا تولد مادر این امکان در اختیار خانوار‌های واجد شرایط قرار بگیرد.

ساماندهی مسکن حمایتی برای خانوار‌های متقاضی مسکن در شهر‌های جدید است

وی در خصوص تدابیر تامین زمین برای خانوار‌های دارای ۳ فرزند در کلانشهر‌ها اعلام کرد: مانند همه برنامه‌های حمایتی عموما افرادی که در کلانشهر‌ها زندگی می‌کنند ساماندهی مسکن حمایتی آن‌ها در حوزه شهر‌های جدید اطراف کلانشهر‌ها و یا شهر‌های نزدیک و مجاور به محل سکونت است. کار شروع شده و در سامانه طرح‌های حمایتی بخشی تحت‌عنوان خانوار‌های دارای سه فرزند ایجاد شده است.

نام‌نویسی ۲۹ هزار و ۶۵۰ خانوار دارای سه فرزند و بیشتر در سامانه مسکن حمایتی

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن توضیح داد: ثبت‌نام باز گذاشته شده است و طبق تازه‌ترین آمار ۲۹ هزار و ۶۵۰ نفر ثبت‌نام کردند. اما اجرای این قانون در ماده ۴ منوط به تصویب آیین‌نامه اجرایی آن است. آیین‌نامه اجرایی نیز حدود یک ماه است که از وزارت راه و شهرسازی برای بحث و بررسی به هیات وزیران ارسال کرده‌ایم. خانوار‌های دارای سه فرزند تا ۷ فرزند حدود ۲۹ هزار و ۶۵۰ نفر در سامانه حمایت کردند. بیشترین فراوانی در استان تهران است و کسانیکه دارای ۷ فرزند به بالا هستند حدود ۸۱ خانوار هستند که از سیستان و بلوچستان ثبت‌نام کردند.

کاهش عوارض ساخت و ساز برعهده وزارت کشور است

وی در خصوص کاهش عوارض ساخت و ساز ۵۰ درصد برای سه فرزندی‌ها و ۷۰ درصدی برای چهارفرزندی‌ها و بیشتر گفت: کاهش عوارض ساخت‌وساز برای متقاضیان دارای سه فرزند و بیشتر در حوزه وزارت راه و شهرسازی نیست و در حوزه وزارت کشور قرار دارد.

اصلانی در خصوص تخصیص ۷۰ درصد منازل مسکونی سازمانی به خانوار‌های دارای سه فرزند و بیشتر اعلام کرد: این یک فصل مشترکی بین همه دستگاه‌هایی است که دارای واحد‌های مسکونی سازمانی هستند و قطعا مختص وزارت راه نیست. اگر این قانون وجود دارد بنابراین تمامی دستگاه‌هایی که دارای واحد‌های مسکونی سازمانی هستند باید این قانون را رعایت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کامران
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۰
0
0
ما مستاجرانی فرزند سوممون قبل از این مصوبه به دنیا اومده چه گناهی کردیم ؟!!!
بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۳
0
0
سلام من فرزندسوم ۳۰مرداد۱۴۰۰به دنیاآمده چراقانون برای همه مساوی نیست چرادولت مااین قانون الکی هاشودرست نمیکنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->