وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ ارردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان
سرخط خبرها

شبکه صهیونیستی: ادعاهای تل‌آویو علیه ایران فقط حرافی است

  • کد خبر: ۱۰۹۵۰۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
شبکه صهیونیستی: ادعاهای تل‌آویو علیه ایران فقط حرافی است
یک شبکه صهیونیستی اذعان کرد که تمام ادعاهای این رژیم در خصوص اقدام علیه ایران فقط در حد حرف است، جهان مشغول اوکراین است و تل‌آویو تنهاست.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه صهیونیستی «کان» در گزارشی به ادعا‌های اخیر رژیم صهیونیستی در خصوص جنگ علیه ایران پرداخت.

این شبکه اعتراف کرد، تمام مانور‌هایی که رژیم اسرائیل انجام می‌دهد فقط در حد حرف است، کشور‌های غربی در حال حاضر مشغول اوکراین هستند و رژیم صهیونیستی تنهاست.

در ادامه این گزارش به سفر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به آمریکا و نیز سفر ژنرال «مایکل کوریلا» فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام در غرب آسیا به فلسطین اشغالی پرداخته شده و اعلام شده است، «تغییری ریشه‌ای و واقعی دیده نمی‌شود».

کان سپس مدعی شد: «علیرغم اظهارات اسرائیل درباره پیشرفت ایران در غنی‌سازی اورانیوم، حقیقت آن است که ایران هنوز با ساخت بمب فاصله دارد علیرغم آنکه در میزان غنی‌سازی اورانیوم پیشرفت داشته است».

در ادامه این گزارش آمده: «در خصوص آمادگی نیز چیز جدیدی وجود ندارد، ارتش اسرائیل از سال ۲۰۰۷ برنامه‌هایی را برای ایران آماده کرده و در این سطح و آن سطح، آن‌ها را تمرین می‌کند. هفته اخیر نیز (همان برنامه‌ها) را در قالب رزمایش تمرین کرد...، اما بار دیگر این فقط در حد حرف است».

کان افزود: «از نظر سطح آمادگی، اسرائیل نباید فراتر از آنچه قبلا برنامه‌ریزی کرده بود یعنی هماهنگی با آمریکایی‌ها برود. در خصوص تمرین‌ها، اسرائیل می‌خواست به اسرائیلی‌ها یا شرکایش بگوید که این قدرت را دارد، اما در حقیقت قصد انجام کاری را ندارد. هفته اخیر هیچ قصد یا اشاره‌ای مبنی بر انجام کار دیگری (از سوی اسرائیل) ندیدیم بلکه می‌خواست بگوید ما اینجا هستیم ما را فراموش نکنید؛ شما مشغول روسیه و اوکراین هستید».

تحلیلگر نظامی کان هم گفت: «همه در سازمان امنیتی اسرائیل معتقد نیستند که اسرائیل به تنهایی توانایی نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران را دارد؛ نه اکنون و نه بعد از سال‌ها؛ ممکن است اسرائیل توانایی این کار را نداشته باشد و جواب منفی باشد».

کان در ادامه مدعی شد: «اسرائیل این نگرانی را دارد که غرب در آماده‌سازی گزینه نظامی با آن همسو نیست. اسرائیل فقط در حال تمرین برای گزینه نظامی جهت نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران است، اما می‌توان خرابکاری یا سنگ‌اندازی کرد مانند ترور‌ها و امور دیگر. تا زمانی که آمریکا و اروپا با اسرائیل همپا نباشند اسرائیل تنها خواهد ماند».

در حالی که اقدامات رژیم صهیونیستی تمام منطقه را در معرض تهدید قرار داده، رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم اخیرا مدعی شد، تل‌آویو از جِنین تا اصفهان با تهدید مواجه است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->