حمله پهپادی یمنی‌ها به ۲ هدف در تل‌آویو (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پیامد حمله آمریکا به ایران تا اوکراین و تایوان کشیده می‌شود بمباران در پایتخت یمن ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: رفح به طور کامل در محاصره است پایان مذاکرات ۴.۵ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ پیش‌بینی سیمپسون‌ها درباه ترور ترامپ تکذیب شد کاخ سفید مدعی شد: دیدار ایران و آمریکا مستقیم است رژیم صهیونیستی در یک قدمی سقوط سازمان ملل: هدایت مسایل هسته‌ای ایران را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برعهده دارد ادعای تکراری آمریکا درباره اعمال محدودیت فروش نفت ایران آمار شهدای جنگ غزه به ۵۰ هزار و ۹۱۲ نفر رسید (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) دیدار ویتکاف، فرستاده ترامپ با پوتین افزون بر ۱۰۰ نفر در سیل اخیر هند و نپال جان باختند (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) جزئیاتی جدید از شیوه مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیر ایرانی خبر داد: ساخت رزم‌ناو‌های سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در نداجا

  • کد خبر: ۱۰۹۷۳۲
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
امیر ایرانی خبر داد: ساخت رزم‌ناو‌های سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در نداجا
امیر ایرانی از ساخت رزم‌ناو‌های سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی خبر داد و گفت: نداجا توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده نیروی دریایی ارتش در نشست بررسی ماموریت‌های این نیرو گفت: نیروی دریایی ارتش با تمام توان آماده انجام مأموریت‌های محوله است. وقتی ناوگروه ما می‌تواند در آب‌های آزاد حضور یافته و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی را تأمین کند، این نشانه توان و اقتدار دریایی جمهور اسلامی ایران است.

فرمانده نداجا ایجاد امنیت دریایی، توسعه سواحل مکران و فرهنگ‌سازی دریایی را از دیگر مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش دانست.

ایرانی گفت: امروز آموزش‌ها در داخل انجام می‌شود و تمامی تجهیزات در داخل کشورمان تولید می‌شود.  نیروی دریایی توجه ویژه‌ای به نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و بر اساس نقشه راهی که فرماندهی معظم کل قوا ترسیم کرده‌اند، امروز ساخت رزم‌ناو‌های سنگین در دستور کار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: محدوده فعالیت ما تا محدود مدار ۱۰ درجه شمالی و دریای سرخ است. ما اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها را از تنگه هرمز تا دریای سرخ انجام می‌دهیم و در این مناطق حضور داریم.

دریادار ایرانی گفت: تشکیل ناودسته‌های پهپادبر، ساخت ناو اطلاعاتی، ناو‌های جنگالی (ویژه جنگ الکترونیک) و سایبری و ارتقاء توان رزمی و نوسازی و تحرک با ارتقاء سرعت و همچنین ساخت ناوگان ۱۱ فروندی از جمله برنامه‌های ما برای افزایش توان عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش است.

به گفته ایرانی نداجا یک نیروی بین المللی است که در آب‌های آزاد حضور دارد، در تعاملات اثر گذار و حافظ امنیت کشور هاستو امید آفرینی را در دستور کار دارد و  الزامات نیروی دریایی راهبردی برای تحقق ماموریت‌ها از منظر فرمانده کل قوا شامل مدیریت و فرماندهی مدیریت امور اعتقادی آموزش، عملیات، خودکفایی، فرهنگ سازی دریایی همکاری و تعامل و آینده نگری و هدف گذاری است.

به گفته امیر ایرانی، الزامات فرهنگی نیروی دریایی شامل حضور منطقه‌ای و جهانی است، زیرا آب‌های آزاد دنیا متعلق به همه و بستری برای انتقال فرهنگ است؛ جالب است بدانید در تمام مدتی که نیروی دریایی در مدیترانه بود هرگز جرات مزاحمت از سوی هیچ کشوری برای ایران وجود نداشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->