رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: ابعاد ترور شهید خدایی در دست بررسی است

  • کد خبر: ۱۰۹۷۳۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: ابعاد ترور شهید خدایی در دست بررسی است
سردار «شکارچی» آمریکا و رژیم صهیونیستی را کانون برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات تروریستی در جهان دانست و گفت: ابعاد ترور شهید صیادخدایی در دست بررسی است و نتیجه آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ «ابوالفضل شکارچی» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد آزادسازی خرمشهر که در ستاد فرماندهی کل انتظامی کشور برگزار شد، با بیان اینکه ایران قربانی ترور است و حدود ۱۷ هزار نفر از مردم کشورمان توسط دشمنان ترور شدند، اظهار داشت: ترور روز گذشته در تهران نشان می‌دهد ادعایی که آمریکایی‌ها و متحدان آن‌ها در خصوص حقوق بشر دارند، کذب است و ما قربانی ترور هستم.

وی ادامه داد: از دید ما، آمریکا و رژیم صهیونیستی مرکز و کانون برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای انجام اقدامات تروریستی در جهان هستند.

سردار شکارچی با اشاره به ترور شهید صیادخدایی در روز گذشته گفت: معمولاً دشمنان انقلاب اسلامی از هر طیفی دچار استیصال می‌شوند و زمانی که همه راه‌ها را به روی خود بسته می‌بینند، دست به اقدامات تروریستی می‌زنند که این هم یکی از همان اقدامات است.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: ترور یک موفقیت برای دشمنان انقلاب اسلامی نیست، بلکه یک شکست برای آن‌هاست.

وی تأکید کرد: آن‌ها مطمئناً با ترور جوانان این کشور راه به‌جایی نخواهند برد و حتماً در پس این ترور‌ها با شکست‌های مفتضحانه‌ای روبه‌رو خواهند شد.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح اظهار داشت: ابعاد این ترور در دست بررسی است و نیرو‌های امنیتی کشور این موضوع را دنبال می‌کنند؛ نتیجه بررسی‌ها هم متعاقباً اعلام خواهد شد.

وی همچنین درخصوص حمله موشکی ایران به مقر رژیم صهیونیستی در اربیل عراق و بیانیه سپاه مبنی بر پاسخ شدید ایران به اقدامات اسرائیل گفت: رژیم صهیونیستی این را تجربه کرده که هرگاه مواجهه مستقیم با ما داشته باشد، بدون اینکه چیزی را پنهان کنیم، خیلی شفاف اعلام می‌کنیم؛ ما رژیم صهیونیستی را یک رژیم شرور و ناامن‌کننده منطقه و ارباب او آمریکا را ناامن‌کننده جهان می‌دانیم.

سردار شکارچی تصریح کرد: ملت و دولت‌ها بدانند که اسرائیل در هر منطقه‌ای حضور پیدا کند با خود ناامنی خواهد آورد و رژیمی که نمی‌تواند امنیت خود را تأمین کند، چگونه می‌تواند امنیت سایرین را تأمین کند.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح اضافه کرد: در اقلیم عراق نیز مقری که منهدم شد، در اختیار موساد بود که برای کشور‌های منطقه و ایران اسلامی ایجاد ناامنی می‌کرد؛ اما در آن عملیات، درسی به آن‌ها داده شد که اگر شرارت‌های آن‌ها افزایش پیدا کند، قطعاً ما هم پاسخ قوی‌تری خواهیم داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->