دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

ورود وزارت علوم به ماجرای مسمومیت دانشجویان ۲ دانشگاه

  • کد خبر: ۱۰۹۸۹۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۴
ورود وزارت علوم به ماجرای مسمومیت دانشجویان ۲ دانشگاه
رئیس سازمان امور دانشجویان، در خصوص بررسی‌های صورت گرفته درباره دلایل مسمومیت دانشجویان در دانشگاه‌های فرهنگیان و امام صادق (ع) توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان صبح امروز در حاشیه اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان در خصوص بررسی‌های صورت گرفته درباره دلایل مسمومیت دانشجویان در دانشگاه‌های فرهنگیان و امام صادق (ع) توضیح داد و گفت: روز گذشته زمانی که بحث مربوط به دانشگاه فرهنگیان و امام صادق (ع) درخوابگاه‌ها اتفاق افتاد، با دوستان صحبت کردیم.

وی ادامه داد: قرار شد اولین جلسه بررسی موضوع مذکور را روز شنبه برگزار کنیم تا ببینیم آیا این اتفاقات که در دو نقطه و دو روز رخ داده است، ناشی از مسمومیت غذایی بوده و یا اینکه عوامل پشت پرده‌ای وجود دارد که وضعیت دانشگاه‌ها را به سمت تشدید و تشویش بکشاند. واقعیت این است که نمی‌توانم اکنون پاسخ بدهم. در حال بررسی هستیم تا به یک جمع بندی برسیم تا مشخص شود که سهم هر کدام عوامل چقدر است. بعد از بررسی به خوبی می‌توانیم آن را مدیریت کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پاسخ به این سوال که دلایلی که وزارت بهداشت در خصوص این موضوع اعلام کرده است چیست؟ گفت: وزارت بهداشت دو عامل را مطرح کرده است یک اینکه ممکن است ناشی از یک ویروس باشد و اگر چنانچه ویروس باشد، باید بررسی شود که واقعاً ویروسی است و یا اینکه ناشی از مسمومیت غذایی است.

داداش پور تصریح کرد: مهم این است که آن را بررسی می‌کنیم و اگر به جمع بندی روشنی رسیدیم حتماً آن را مطرح می‌کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پاسخ به این سوال که دانشگاه امام صادق (ع) امروز بیانیه داده است علت مسمومیت بیماری مسری گوارشی است، اگر این طور باشد از غذا و یا محیط خوابگاه است، ادامه داد: بالاخره می‌خواهیم بگوییم این موضوع تک عاملی نیست. خود ما هنوز به جمع‌بندی در این خصوص نرسیده‌ایم. همانطور که می‌دانید در دو روز رخ داده است. قاعده این است که بررسی اولیه صورت گیرد و روز شنبه اولین جلسه در این خصوص برگزار می‌شود. جمع بندی می‌کنیم تا بتوانیم تشخیص دهیم هر یک از عوامل چقدر سهم دارد. در این حالت می‌توانیم سخت گیری‌های معمول را در حوزه سلامت جسمی تعریف کرده و به دانشگاه‌های کشور ابلاغ کنیم تا دانشگاه‌ها، مراقبت بیشتری کنند.

وی درباره وضعیت درمان این دانشجویان نیز گفت: دیروز که بررسی کردم دانشگاه فرهنگیان به دو بیمارستان و امروز دانشگاه امام صادق به ۴ با ۵ بیمارستان منتقل شده‌اند. رئیس دانشگاه فرهنگیان در صحنه حضور داشته و به بررسی بیشتر مسئله پرداخته است.

داداش پور در خصوص نظارت بر بهداشت تغذیه دانشگاه‌ها اظهار داشت: ما در دفتر مشاوره و سلامت، بحث مراکز بهداشتی، و مراکز مشاوره و سلامت را پیگیری می‌کنیم، طبیعی است مراکز بهداشتی ما در حوزه تغذیه کاملاً مراقبت می‌کنند و دیدگاه‌های سلامت محور را پیاده کرده و قواعد و ضوابط سختی دارند و سعی می‌کنند ضوابط را اعمال کنند، ولی اینکه ببینیم که آیا این ناشی از مسمومیت غذایی است و دستگاه گوارش را درگیر می‌کند، فقط مسمومیت غذایی نیست و ممکن است عامل دیگری هم به آن کمک کرده باشد.

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بدبینانه نمی‌خواهم به موضوع نگاه کنم. باید به یک جمع بندی برسیم و سپس نتیجه را اعلام کنیم.

وی در خصوص اینکه آیا غذا به صورت متمرکز به دانشگاه‌ها توزیع می‌شود، گفت: خیر؛ هر دانشگاهی خود این کار را انجام می‌دهد. ممکن است یک سری از دانشگاه‌ها مثل فنی و حرفه و علمی و کاربردی به خاطر مدیریت هزینه‌ها اقلام اولیه را تهیه کرده و به دانشگاه‌های خود توزیع کرده باشند. اما معمولاً هر دانشگاه پخت خود را داشته و طبق ضوابط مراکز بهداشتی خود عمل می‌کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->