پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از قرارداد ۲۰ هزار میلیاردی تاحمایت از دفاتر تسهیلگری

  • کد خبر: ۱۱۰۰۹
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۴
از قرارداد ۲۰ هزار میلیاردی تاحمایت از دفاتر تسهیلگری
مهم‌ترین اتفاقات سومین روز نمایشگاه «فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری»
سومین روز از نخستین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری، علاوه‌بر حضور سیدمحمد پژمان، معاون وزیر راه‌وشهرسازی، با امضای یک تفاهم‌نامه ۲۰هزار میلیارد ریالی نیز همراه بود.
روز پنجشنبه سیدمحمد پژمان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه از حمایت کامل خود برای راه‌اندازی سازمان بازآفرینی و تشکیل دفاتر تسهیلگری در شهر مشهد ازسوی شهرداری خبر داد.
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، سیدمحمد پژمان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه اظهار کرد: اکنون مهم‌ترین موضوع در دستورکار دولت‌مردان، رونق‌بخشی به اقتصاد کشور است؛ زیرا فشار دشمن برای به رکود رساندن فعالیت‌های اقتصادی ماست که مشکلات زیادی در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده است و ما باید این فضا را به‌هم بزنیم.
وی افزود: بخش مسکن و ساختمان، کمترین وابستگی را به بیرون کشور دارد و رونق‌بخشی و تحرک‌دادن به آن راحت‌تر است، اشتغال زیادی هم در این بخش انجام شده است، پس باید این عرصه را بیش‌از گذشته فعال کنیم و به کمک اقتصاد کشور بیاوریم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بااشاره به اینکه قبلا بخش ساختمان و مسکن یک‌سوم سهم اقتصاد کشور را عهده‌دار بود که می‌توان این سهم را در این شرایط افزایش داد، درباره بافت‌های فرسوده گفت: مخاطرات و کمبود‌های رفاهی که متوجه ساکنان بافت‌های فرسوده است، ایجاب می‌کند که ظرفیت‌ها را برای نوسازی بسیج کنیم. دولت اقدامات ویژه‌ای را در این حوزه ارائه کرده است که با اقدامات مدیریت شهری، تکمیل شده است؛ از تخفیف تا ۱۰۰درصدی در صدور پروانه‌های ساختمانی گرفته تا تسهیلات بانکی ارزان قیمت و انشعابات.
پژمان درباره انتظارات سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از مدیریت شهری نیز بیان کرد: سرمایه‌گذار بخش خصوصی انتظار دارد بوروکراسی اداری موجود برای انجام مراحل توافقات وجود نداشته باشد و در مرحله بعد هم، با تغییر مدیریت‌ها، قرارداد‌های آن‌ها محترم شمرده شود و با ناملایمات و ناامنی مواجه نشود.
معاون وزیر راه‌وشهرسازی ادامه داد: در انتها نیز سرمایه‌گذاران انتظار دارند در تعریف پروژه‌ها و محاسبات مالی آن به دغدغه‌های سرمایه‌گذاران توجه شود.
پژمان در ادامه با تأکید بر اینکه سیاست محوری ما این است که همه کار‌ها ازجمله بازآفرینی شهری از تکالیف مدیریت شهری است و دولت در این حوزه سیاست‌گذاری می‌کند، تصریح کرد: از راه‌اندازی سازمان بازآفرینی و تشکیل دفاتر تسهیلگری در مشهد به‌صورت کامل حمایت کردیم و نباید اداره کل راه‌وشهرسازی در این حوزه دخالت کند، اگر هم مغایرتی در اداره کل راه‌وشهرسازی برای این موضوع باشد، متذکر خواهیم شد.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به موضوع سرمایه‌گذاری خارجی اشاره کرد و افزود: اکنون دولت، سرمایه و سود سرمایه‌گذاران خارجی را که در پروژه‌های مختلف کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند، تضمین می‌کند.
پژمان گفت: مشهد ظرفیت‌های زیادی برای انجام پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف مانند فرودگاهی، قطار، مترو، حمل‌ونقل عمومی، سکونتگاه‌های غیررسمی و... دارد؛ زیرا اکنون همه نیاز‌های زائران و مجاوران، با پروژه‌های اجرا شده برطرف نشده است و جای کار بسیاری برای ورود سرمایه‌گذاران باقی است.

اهدافی که محقق شد
تفاهم‌نامه اوراق مشارکت بهسازی و بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و احداث و تکمیل خطوط ۲ و ۳ قطارشهری مشهد به ارزش ۲۰ هزار میلیارد ریال بین معاونت اقتصادی شهرداری مشهد و شرکت تأمین سرمایه امین امضا شد.
معاون اقتصادی شهرداری مشهد درباره این تفاهم‌نامه گفت: تفاهم‌نامه‌ای که با شرکت تأمین سرمایه امین امضا شد، درراستای تأمین ۲۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت بازسازی و بهسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و همچنین احداث و تکمیل خطوط ۲ و ۳ قطارشهری مشهد است.
اژدر اژدری افزود: این اوراق جزو اوراق مشارکتی است که ۵۰ درصد آن سهم دولت است و سال قبل با پشتکار مدیریت شهری و حمایت نمایندگان مجلس این سهم به شهرداری مشهد اختصاص یافت و امیدواریم این تفاهم‌نامه به تقویت زیرساخت‌های توسعه شهری مشهد کمک کند.
وی افزود: این معاونت اهدافی را که برای اولین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصادی شهری طراحی کرده بود و خوشبختانه محقق کرد و رضایت کافی از این نمایشگاه وجود دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->