پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

پرسپولیس شهباززاده را می‌خواهد استقلال نه!

  • کد خبر: ۱۱۰۴۲۱
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
پرسپولیس شهباززاده را می‌خواهد استقلال نه!
گفته می‌شود مهاجم پیشین تیم استقلال در برنامه‌های سرمربی این تیم جایی ندارد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی مربی استقلال برای فصل آینده قصد تقویت خط حمله تیم را دارد و به مدیریت استقلال نیز اعلام کرده که برای فصل بعد به یک مهاجم شش دانگ نیاز دارد. حالا با مطرح شدن پیشنهاد پرسپولیس به شهباززاده بحث پیشنهاد استقلال هم عنوان شده که البته صحت ندارد.

این بازیکن تجربه حضور در استقلال را دارد و در طول زمان حضورش در استقلال عملکرد قابل توجهی نیز نداشت به همین دلیل مجیدی در مورد این بازیکن ریسک نمی‌کند و کاوه رضایی و بازگشتش به استقلال را ترجیح می‌دهد.

از طرفی واسطه‌هایی از تیم پرسپولیس با مهاجم سپاهان صحبت کرده‌اند و قرار است مذاکرات به صورت جدی‌تر دنبال شود.

استقلالی‌ها برای جذب مهاجم منتظر مشخص شدن وضعیت کاوه رضایی هستند تا در نهایت تصمیم درستی اتخاذ شود تا آبی‌ها برای فصل آینده در خط حمله مشکلات گلزنی را کاهش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->