شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خون تازه به رگ‌های ورزش حاشیه شهر تزریق شد

  • کد خبر: ۱۱۰۵۳۶
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
خون تازه به رگ‌های ورزش حاشیه شهر تزریق شد
سراستعدادیاب‌های حاشیه شهر در جلسه با اعضای کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مدعی شدند که با سیاست‌گذاری‌های شورای ششم، خون تازه‌ای به رگ‌های ورزش حاشیه شهر تزریق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک اعضای کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با سراستعدادیاب‌های حاشیه شهر برگزار شد.

 توجه به سنین پایه، تصویرساز آینده‌ای روشن برای ورزش مشهد و استان

عباس دهقان، از پیشکسوتان فوتبال استان، در این جلسه با بیان اینکه کمیسیون ورزش و جوانان و اداره تربیت‌بدنی شهرداری از ابتدای فعالیت شورای ششم تاکنون اقدامات ارزشمندی در حوزه ورزش انجام داده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به برگزاری مسابقات جام رمضان اشاره کرد، گفت: توجه به سنین پایه و استعدادیابی ورزشی تدبیر بسیار خوبی بوده است، چراکه تاکنون حتی در سطح کشوری نسبت به این رده سنی غفلت شده است و به آن‌ها بی‌توجه بوده‌ایم.

وی افزود: بیش از ۲۰ سالن ورزشی مشهد در حاشیه شهر ایجاد شده که خوشبختانه با مدیریت مناسب و صحیح در اختیار ساکنان این پهنه‌ها قرار گرفته است. حاشیه شهر استعداد‌های بسیاری دارد که با تکیه بر استعدادیابی و شناسایی آن‌ها می‌توان آینده خوبی را برای ورزش استان و مشهد متصور بود.

حمید بی‌غم، سومین مربی برتر فوتسال دنیا در سال ۲۰۱۷، هم از دغدغه‌مندی خود برای ورزش مشهد و استان سخن گفت و تصریح کرد: اگر امروز افرادی مانند «حسین طیبی» را در سطح فوتسال بین‌المللی داریم و باعث افتخار ورزش مشهد مقدس هستند، ثمره کار جمعی و استعدادیابی در حاشیه شهر است.

وی با تأکید بر لزوم استعدادیابی در حاشیه شهر، گفت: در کنار بحث استعدادیابی باید به فعالیت و اقدامات شخصیت داد تا با برنامه‌ریزی مطلوب به نقطه مطلوب برسیم. امیدواریم بتوان با فکر و ایده جدیدی که شکل گرفته است، به‌عنوان اولین شهر‌ در عرصه استعدادیابی ورود قوی داشته باشیم.

اهمیت‌دادن به ورزش حاشیه شهر سیاست ستودنی کمیسیون ورزش و جوانان است

ثانیان، از پیشکسوتان والیبال استان خراسان، نیز در این جلسه اظهار کرد: هم‌زمان با روی‌کارآمدن شورای ششم و تدبیر کمیسیون ورزش و جوانان و برگزاری مسابقات پیشکسوتان، نوجوانان و جوانان و دستجات، خون تازه‌ای در رگ‌های والیبال مشهد جاری شده است که کمال تقدیر و تشکر را داریم.

وی با بیان اینکه اهمیت‌دادن به ورزش حاشیه شهر و مناطق محروم، سیاست ستودنی کمیسیون ورزش و جوانان بوده است، گفت: در حوزه ورزش، استعداد‌های بسیار خوبی در حاشیه شهر داریم که نیازمند شناسایی و توجه هستند.

ثانیان خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های اصلی متولیان ورزش و مسئولان در این حوزه باید به ایجاد علاقه در قبال ورزش در بین نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها معطوف شود. در کنار این سیاست، مشاوره‌های تندرستی و برنامه‌های حرکات اصلاحی نیز باید مدنظر قرار گیرد.

تیم‌های ورزشی در سنین پایه، به تفکیک مناطق شهری تشکیل شود

جعفری، از پیشکسوتان رشته بسکتبال و مربی این رشته ورزشی، با طرح موضوع ایجاد مدرسه بسکتبال، اظهار کرد: در این مدارس ضمن استعدادیابی، آسیب‌های فیزیکی نوآموزان را هم دنبال می‌کنیم تا در گام‌های بعد به کانون‌های اصلاح حرکتی معرفی شوند.

وی گفت: تیم‌های پایه ورزشی در هر منطقه از شهرداری می‌تواند تشکیل شود و افراد برتر هر تیم به‌عنوان تیم اصلی شهرداری مسابقه بدهند.

جعفری خاطرنشان کرد: بهترین سن برای استعدادیابی و توجه به سنین پایه، بازه ۱۵ تا ۲۰سالگی است که باید حمایت شود. اکنون بازیکنان لیگ‌برتری از مشهد داریم که در تیم‌های سایر شهر‌های کشور مسابقه می‌دهند.

تأکید بر استفاده از ظرفیت بانوان برای استعدادیابی ویژه دختران

اخگر، کارشناس ورزشی در حوزه بانوان، نیز برگزاری چنین نشستی برای شنیدن مسائل و دغدغه‌های حوزه ورزش را اقدامی بی‌نظیر در ادوار مدیریت شهری بیان کرد و گفت: با نگاه کمیسیون ورزش و جوانان، مسابقات پرشور جام رمضان ویژه بانوان ورزشکار مشهدی برگزار شد که استقبال بسیاری خوبی هم شد.

وی افزود: در حوزه استعدادیابی ورزشی بانوان تقاضا داریم که از ظرفیت پیشکسوتان ورزشی و بازیکنان ملی‌پوش بومی استفاده شود. در مشهد مقدس استعداد‌های بسیاری داریم که به‌دلیل نبود تیم‌های ورزشی به شهر‌های دیگر رفته و مهاجرت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->