طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم محل برگزاری دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد
سرخط خبرها

معاون اول رئیس‌جمهور: تفاهمات میان ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت عملیاتی و اجرایی خواهد شد

  • کد خبر: ۱۱۰۷۸۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
معاون اول رئیس‌جمهور: تفاهمات میان ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت عملیاتی و اجرایی خواهد شد
معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به اشتراکات عمیق فرهنگی، تاریخی و مذهبی جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان تأکید کرد: تمامی تفاهمات و اسناد همکاری ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی، عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در دیدار «امامعلی رحمان» رییس جمهور تاجیکستان، افزود: تمامی تفاهمات و اسناد همکاری بین روسای جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان با دقت و جدیت تا رسیدن به نتیجه نهایی، پیگیری، عملیاتی و اجرایی خواهد شد.

معاون اول رییس‌جمهور ارتقاء روابط گردشگری بین ایران و تاجیکستان را نقطه کلیدی و سرفصل تعمیق ارتباطات و همکاری‌های دولت و مردم ایران و تاجیکستان برشمرد و افزود: تاکنون از فرصت‌های گسترش ارتباطات با توجه به اشتراکات زبانی و فرهنگی ایران و تاجیکستان به خوبی استفاده نشده و دولت سیزدهم با فراهم کردن بستر‌ها و زمینه‌های لازم تلاش می‌کند تا همکاری‌های میان دو کشور به صورت همه جانبه تقویت شود.

مخبر همچنین با اشاره به ظرفیت‌های فراوان همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان در زمینه‌های انرژی، حمل و نقل، همکاری‌های گمرکی و بنادر، تصریح کرد: ایران آمادگی دارد در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین تبادلات علمی و دانشگاهی بین دو کشور گام‌های مستحکم‌تری نسبت به گذشته بردارد.

امامعلی رحمان رییس جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط صمیمانه و برادرانه دو دولت و ملت ایران و تاجیکستان تأکید کرد: باید چشم انداز‌های کاری و تفاهمات همکاری بین ایران و تاجیکستان در زمینه‌های تجاری، فناوری، بهداشتی، انرژی، حمل و نقل و دانشگاهی بیش از گذشته گسترش یابد.

وی با اشاره به اشتراکات زبانی و فرهنگی دولت و ملت ایران و تاجیکستان تصریح کرد: ظرفیت گردشگری و افزایش سفر‌های مشترک بین مردم دو کشور زمینه مناسبی برای ارتقاء روابط فیمابین بویژه در زمینه‌های تجاری است.

رییس جمهور تاجیکستان با اشاره به رویکرد‌های سازنده و مثبت و فعالانه دولت سیزدهم در گسترش ارتباطات ایران و تاجیکستان، خاطرنشان کرد: دولت تاجیکستان باور دارد که فصل جدیدی در همکاری‌های دو کشور  آغاز شده است.

در این دیدار رییس جمهور تاجیکستان و معاون اول رییس جمهور کشورمان بر اهمیت صلح و ثبات و امنیت در منطقه به ویژه در افغانستان و جلوگیری از برهم‌زدن آرامش مردم خاورمیانه و آسیای مرکزی و اختلاف و تفرقه افکنی بین مذاهب و مردم این منطقه توسط نظام سلطه و در راس آن آمریکا تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->