فرصت دوماهه به صنایع شهرستان‌های خراسان رضوی برای تجهیز به کنتور هوشمند آب شهردار مشهدمقدس: کمربند جنوبی چه بخواهیم چه نخواهیم در آینده اجرا خواهد شد + فیلم دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم تأکید شورای ششم بر توسعه پروژه‌های راهبردی و زیرساختی مشهد ناصحی: سهم بودجه فرهنگی از بودجه شهرداری مشهد از ۲ به ۱۰ درصد افزایش یافت+ویدئو تامین برق و پایداری خدمت‌رسانی در تقاطع‌های سطح مشهد | ضرورت همکاری شهروندان و پلیس راهور در هنگام قطعی برق سرگذشت یکی از قدیمی‌ترین مزارع شمال مشهد | خاطرات خفته در «چاهش» اتوبوس‌های جدید راهی حاشیه شهر مشهد می‌شوند محکم پای «روز مشهد» بمانید! شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری زباله از یک زمین غیر محصور در بولوار سجادیه مشهد + پاسخ کاهش ۵۰ درصدی زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در مشهد افزایش عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در پی قطع برق و ازکارافتادن آسانسور‌ها (۲۲ آبان ۱۴۰۳) سهم شهرداری مشهد از عوارض آلایندگی، تقریباً هیچ! درباره یکی از کوچه‌های فرعی بازار سرشور مشهد | سراسرِ کوچه «سراسر»، پر از داستان «دکتر شیخ» است آیا مازوت‌سوزی در مشهد متوقف می‌شود؟ آغاز صدور صورت‌وضعیت الکترونیکی مسافری در خراسان رضوی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن شهری با شهرفروشی محقق نمی‌شود تهیه طرح تفصیلی محله آبکوه مشهد با نظر مردم یدالله بشکنی سرپرست فرمانداری طرقبه شاندیز شد
سرخط خبرها

پرونده ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در مشهد روی میز دادستانی

  • کد خبر: ۱۱۰۸۹۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
پرونده ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در مشهد روی میز دادستانی
شهردار مشهد گفت: بیش از چهار هزار بازدید توسط همکاران آتش‌نشانی انجام شده و ۱۳۵ پرونده در زمینه ساختمان‌های دارای نقص ایمنی به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در خصوص چگونگی دریافت مجوز ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در شهر مشهد، اظهار کرد: این ساختمان‌ها مجوز ندارند، شهرداری یک پروانه ساختمانی صادر می‌کند که این پروانه بعد از تایید نقشه توسط نظام مهندسی، صادر و احداث ساختمان آغاز می‌شود و ایمن یا ناایمن بودن ساختمان در هنگام ساخت و بعد از پایان کار مشخص می‌شود که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی افزود: معمولا سه شاخص ایمنی ساختمان را مشخص می‌کند؛ مورد اول استحکام بنا و سازه است که توسط سازمان نظام مهندسی مشخص می‌شود و پس از اعلام این سازمان، با مالک برخورد و ساختمان پلمپ می‌شود که در سال گذشته با هزار و ۲۰۰ مورد برخورد و اقدامات قانونی بر روی آن انجام شده است.

شهردار مشهد بیان کرد: موضوع دوم اطفای حریق و مسائل مربوط به آتش‌نشانی است که بیش از چهار هزار بازدید توسط همکاران آتش‌نشانی انجام شده و ۱۳۵ پرونده به دستگاه قضایی ارجاع داده شده و مابقی بعد از تذکر رفع شده است.

ارجائی در خصوص تعین تکلیف ساختمان‌های دارای نقص ایمنی، تصریح کرد: آخرین مرحله‌ای که توسط شهرداری انجام می‌شود، ارجاع به دستگاه قضایی است، زیرا شهرداری ابزاری برای مقابله ندارد و وظیفه آن با دستگاه قضا است.

شهردار مشهد در پایان گفت: سرمایه‌گذاران و مالکین باید فکر کنند که بهره‌بردارن ساختمان، خانواده آنان هستند و ناظران باید نظارت و بررسی دقیقی از ساختمان انجام دهند و آتش‌نشانان نیز سلامت مردم را خط قرمز خود قرار داده و نظارت جدی از ساختمان‌ها داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->