تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرونده ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در مشهد روی میز دادستانی

  • کد خبر: ۱۱۰۸۹۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
پرونده ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در مشهد روی میز دادستانی
شهردار مشهد گفت: بیش از چهار هزار بازدید توسط همکاران آتش‌نشانی انجام شده و ۱۳۵ پرونده در زمینه ساختمان‌های دارای نقص ایمنی به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در خصوص چگونگی دریافت مجوز ۱۳۵ ساختمان دارای نقص ایمنی در شهر مشهد، اظهار کرد: این ساختمان‌ها مجوز ندارند، شهرداری یک پروانه ساختمانی صادر می‌کند که این پروانه بعد از تایید نقشه توسط نظام مهندسی، صادر و احداث ساختمان آغاز می‌شود و ایمن یا ناایمن بودن ساختمان در هنگام ساخت و بعد از پایان کار مشخص می‌شود که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی افزود: معمولا سه شاخص ایمنی ساختمان را مشخص می‌کند؛ مورد اول استحکام بنا و سازه است که توسط سازمان نظام مهندسی مشخص می‌شود و پس از اعلام این سازمان، با مالک برخورد و ساختمان پلمپ می‌شود که در سال گذشته با هزار و ۲۰۰ مورد برخورد و اقدامات قانونی بر روی آن انجام شده است.

شهردار مشهد بیان کرد: موضوع دوم اطفای حریق و مسائل مربوط به آتش‌نشانی است که بیش از چهار هزار بازدید توسط همکاران آتش‌نشانی انجام شده و ۱۳۵ پرونده به دستگاه قضایی ارجاع داده شده و مابقی بعد از تذکر رفع شده است.

ارجائی در خصوص تعین تکلیف ساختمان‌های دارای نقص ایمنی، تصریح کرد: آخرین مرحله‌ای که توسط شهرداری انجام می‌شود، ارجاع به دستگاه قضایی است، زیرا شهرداری ابزاری برای مقابله ندارد و وظیفه آن با دستگاه قضا است.

شهردار مشهد در پایان گفت: سرمایه‌گذاران و مالکین باید فکر کنند که بهره‌بردارن ساختمان، خانواده آنان هستند و ناظران باید نظارت و بررسی دقیقی از ساختمان انجام دهند و آتش‌نشانان نیز سلامت مردم را خط قرمز خود قرار داده و نظارت جدی از ساختمان‌ها داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->