مصدومیت بلای جان رشفورد شد تاریخ و ساعت بازی‌های اینتر و ناپولی در این هفته سری‌آ | کورس میلی‌متری فتح اسکودتو ۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟ جباری به دنبال دلیل حاشیه‌سازی آرمین سهرابیان نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار پایان جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) / یک تمرین خوب ملی فرصت‌های آخر میثاقیان و فردوسی روایت عکس خاطره‌انگیز از تقابل تیم ملی و منتخب خراسان به قلم استاد فریدون مهریار | محو تماشای ثابتی! نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

شکست تیم ملی والیبال در رقابتی نزدیک و نفس‌گیر

  • کد خبر: ۱۱۱۰۴۳
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
شکست تیم ملی والیبال در رقابتی نزدیک و نفس‌گیر
تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی و دوستانه با صربستان نتیجه را در رقابتی نزدیک و نفس‌گیر به حریف واگذار کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم‌های ملی والیبال ایران و صربستان در نخستین دیدار تدارکاتی و دوستانه به مصاف یکدیگر رفتند و تیم ایران در رقابتی نزدیک و نفس‌گیر سه بر دو نتیجه را به حریف واگذار کرد.
شاگردان بهروز عطایی سرمربی تیم ملی والیبال ایران در ست دوم و سوم این دیدار ۲۵ بر ۲۲ و ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسیدند، اما در ست‌های اول، چهارم و پنجم به ترتیب با امتیاز‌های ۲۶ بر ۲۴، ۲۵ بر ۱۹ و ۱۵ بر ۱۳ نتیجه را به حریف قدرتمند خود واگذار کردند.
محمدطاهر وادی، صابر کاظمی، میلاد عبادی‌پور، امیرحسین اسفندیار، امیرحسین توخته، رضا عابدینی و محمدرضا حضرت‌پور ترکیب شروع کننده تیم ایران در این مسابقه بودند، اما عطایی در ادامه مسابقه از دیگر بازیکنان نیز استفاده کرد تا با نقاط ضعف و قوت تیم ایران در شرایط مسابقه آشنا شود.
امیرحسین اسفندیار با کسب ۲۰ پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و صربستان را به خود اختصاص داد.
رشید حسن پور سفیر ایران در بلگراد نیز تماشاگر این مسابقه بود که در سالن اسلودس بلگراد برگزار شد. وی همچنین با امیر خوش‌خبر سرپرست تیم ملی والیبال ایران درباره وضعیت اقامت ملی پوشان و والیبال ایران گفتگو و برای ملی پوشان در مسابقات پیش رو آرزوی موفقیت کرد.
ست کوویچ مربی اسبق تیم ملی والیبال جوانان ایران نیز از دیگر تماشاگران این مسابقه بود که از هتل با تیم ملی ایران به سالن مسابقه رفت. بازیکنان و کادر فنی تیم ملی استقبال خیلی خوبی از این مربی کردند و میلاد عبادی‌پور به از ست کوویچ به عنوان یکی از مربیان خوب دوران والیبال حرفه‌ای خودش یاد کرد.
دو تیم ملی والیبال ایران و صربستان خود را برای حضور در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۲ آماده می‌کنند که از روز ۱۷ خردادماه با حضور ۱۶ تیم آغاز خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->