افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله علم‌الهدی: قدرتمندی رهبر انقلاب به برکت ادامه مسیر امام خمینی(ره) است

  • کد خبر: ۱۱۱۱۸۹
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
آیت الله علم‌الهدی: قدرتمندی رهبر انقلاب به برکت ادامه مسیر امام خمینی(ره) است
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز سیاستمداران دنیا می‌گویند که روی کره زمین رهبری قدرتمندتر از رهبر ایران وجود ندارد. این موضوع به برکت این است که مقام معظم رهبری مسیر امام(ره) را ادامه دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز ۱۴ خرداد در مراسمی که به مناسبت سی‌وسومین سالروز رحلت امام خمینی(ره) در حسینیه رهروان روح‌الله مشهد برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه برکات و فداکاری‌ها در تاریخ انقلاب مرهون سرپرستی و رهبری امام(ره) بوده است. امروز نیز سیاستمداران دنیا می‌گویند که روی کره زمین رهبری قدرتمندتر از رهبر ایران وجود ندارد، این موضوع به برکت این است که مقام معظم رهبری مسیر امام(ره) را ادامه دادند.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: معمولا در مجالسی که به نام امام(ره) تشکیل می‌شود، نسبت به شخصیت ایشان تحلیل‌های مختلفی صورت می‌گیرد. فرزندان شهدا تحت عنوان فرزندان روح‌الله می‌خواهند امام را تحلیل کنند، در حالیکه بزرگان و پیشکسوتان رهنمودهای امام را بدون واسطه شنیده و دیده‌اند و طبیعی است که احساسی که آنها نسبت به امام دارند، برایشان موضوعیت دارد، نه آن تحلیلی که امروز بعد از گذشت ۳۳ سال از رحلت امام نسبت به وی داریم.

وی اضافه کرد: طبیعی است که نسل‌های سوم و چهارم که فرزندان شهدا هستند، نسبت به امام برداشت‌های مختلف و منطبق با بینش شخصی خود داشته باشند، یعنی اگر در برابر بینش شما سیاست جلوه دارد، امام را در حوزه رهبری سیاسی مورد تحلیل قرار می‌دهید. مجموعه این تحلیل‌ها، یک‌بعدی و ناقص است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: آن چیزی که از جان شهید عزیزتر بود و او را با اراده و اختیار تا مرز شهادت و فدایی شدن پیش برد، چه بود؟ امروز امام را از دیدگاه آن حقیقت تحلیل کنید. متاسفانه این نکته‌ای است که در خانواده شهدای ما کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

علم‌الهدی با اشاره به برخی از مشکلات خانواده‌های شهدا، تاکید کرد: درست است که فضیلت شهادت شهدا به ما عزت داد، اما در جریان گذران زندگی ما مشکلات بسیاری به بار آورد. ما تنها از شهدا، شهادت می‌بینیم اما این شهادت در چه شرایط و وضعی صورت گرفت و بعد از آن بر عزیزان این شهید چه گذشت؟

وی با اشاره به اینکه شهدا برای حقیقتی که از جان و خانواده خود عزیزتر می‌دانستند شهید شدند، بیان کرد: این حقیقت خدا و دین خدا بود. اما در مقابل این حقیقت که بود؟ ما در جریانی زندگی می‌کردیم که تمام قدرت‌های جهان روی یک مسئله موافق بودند و آن مسئله این بود که دین براندازی شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: نظام‌های حکومت در تمام کشورها یا نظام سوسیال امپریالیسم بود یا نظام لیبرال امپریالیسم و هر دو این نظام‌ها با یکدیگر جنگ داشتند اما در یک چیز مشترک بودند و آن اینکه دین باید از زندگی مردم حذف شود. نظام سوسیال امپریالیسم می‌گفت که دین افیون ملت‌ها است و لیبرال امپریالیسم دین را مانع رشد و توسعه می‌دانست.

علم‌الهدی اضافه کرد: در عرصه‌های سیاسی، مردم دنیا به این نتیجه رسیده بودند که دین باید از زندگی آنها حذف شود و در زندگی آنها حلال و حرام دین نباید وجود داشته باشد. امام(ره) در چنین فضایی قیام کرد و یکه و تنها با کمک مردم، نظامی درست کرد که خداباوری و دین، محور آن شد و این نظام دینی معادلات سیاسی جهان را بهم زد.

وی با بیان اینکه در زمان پیروزی انقلاب معادلات سیاسی آمریکا و شوروی از بین رفت و تمام قراردادها و تفاهم‌های سیاسی بین‌المللی نابود شد، عنوان کرد: زمانی که شاه در حال سقوط بود، تنها آمریکا نبود که از شاه حمایت می‌کرد. هوآ گوئوفنگ، رئیس جمهور چین که سرپرست سوسیال امپریالیسم بود و جهان کمونیسم به او توجه داشت نیز برای حمایت از شاه به ایران آمد.

امام جمعه مشهد افزود: عظمت امام این بود که دین را در شکل یک نظام در دنیا حاکم کرد. شما وارثان شهدا باید امروز شکرگزار رهبری و امامت امام بزرگوار و مقام معظم رهبری باشید. امروز ۳۳ سال از رحلت امام می‌گذرد اما می‌بینیم که ایشان امروز زنده‌تر بوده و انقلابش قوی‌تر است. نظامی که امام(ره) درست کرد، در مقابله با استکبار جهانی آنقدر موفق است که به قدرت اول منطقه تبدیل شده و منویات آمریکا را از بین برده است. این‌ها به برکت رهبری آیت‌الله خامنه‌ای محقق شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->