مهاجرانی: مسئولان از سوالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران
سرخط خبرها

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر

  • کد خبر: ۱۱۱۱۹۵
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲
پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر
تلویزیون رژیم صهیونیستی در یک برنامه ویژه توانمندی پهپادهای ایران را مورد بررسی قرار داد و گفت که خطر پهپادهای ایرانی دست‌ کمی از تهدید هسته‌ای ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی، شامگاه (جمعه)، در برنامه‌ای ویژه به توانمندی پهپادی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

در این برنامه ویژه که از مقامات امنیتی، نظامی و همچنین کارشناسان نظامی صهیونیست دعوت شده بود، توانمندی پهپادی ایران به زیر ذره بین رفت.

 مجری برنامه در ابتدا خاطر نشان می‌کند در حالی که بسیاری مشغول خطر هسته‌ای ایران هستند، اما تهدید دیگری به نام پرنده‌های بدون‌ سرنشین (پهپاد) وجود دارد که خطر آن کمتر از تهدید هسته‌ای نیست.

مجری در ادامه بیان می‌کند که پرنده‌های بدون سرنشین (پهپاد)، کوچک و ساخت آن‌ها ارزان است و این امکان وجود دارد که چندین فروند از آن‌ها را از فاصله هزاران کیلومتری به سوی اهدافی ارسال کرد؛ اما خساراتی که این پهپادها وارد می‌کنند، می‌تواند برخلاف حجم کوچک آن‌ها، «عظیم» باشد.

در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به برد ۲۰۰۰ کیلومتری پهپادهای «شاهد ۱۳۶»، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که یکی از میهمانان این برنامه است، ایران را «تهدیدی امنیتی برای اسرائیل» می‌خواند.

یکی دیگر از مقامات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که از دیگر میهمانان این برنامه است، اشاره می‌کند که اراضی اشغالی از چند جبهه از جمله نوار غزه امروز در معرض تهدید قرار دارد. 

یک مقام نظامی صهیونیست دیگر می‌گوید: «تهران زمانی شهامت این کار را نداشت و از نظر فناوری نیز از این قدرت برخوردار نبود که پرنده‌ای بدون سرنشین را ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتر به پرواز درآورد، اما آن‌ها امروز عملا از قدرت انجام این کار برخوردارند.»

مجری برنامه از وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سؤال می‌کند که آیا پرنده‌های بدون سرنشین ایران تهدیدی راهبردی برای تل‌آویو محسوب می‌شوند که گانتز در پاسخ می‌گوید: «شکی نیست که پهپادها به طور کلی در جهان و به خصوص در خاورمیانه یک عامل عملیاتی هستند که در سبد دشمنان ما قرار دارند و ما باید با آن‌ها مقابله کنیم. از نظر ژئوپلیتیک و راهبرد امنیتی همواره تهدید ناشی از پهپادهای ایران، یک تهدید مهم علیه اسرائیل بوده است که ابعادی عملیاتی داشته است و ما را مجبور می‌کند از نظر اطلاعاتی، دفاعی، تهاجمی و برای تقابل با آن‌ها آماده باشیم.»

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر
گانتز می‌افزاید: «این تنها موجودیت اسرائیل را تهدید نمی‌کند، بلکه قادر است به صورت اساسی اسرائیل را مورد آزار قرار دهد تا حد برخورد با اهدافی راهبردی که من این را به هیچ عنوان دست کم نمی‌گیرم.»

مجری برنامه در بخش دیگری با اشاره به پرواز مستمر پهپادهای ایرانی به مدت ۱۲ ساعت، بیان می‌کند: «در گذشته، افراد کمی سطح تهدید پرنده‌های بدون سرنشین را درک می‌کردند؛ اما امروز اکثرا اتفا‌ق‌نظر دارند که این یک تهدید با قدرت آسیب‌رسانی بالا است و نمی‌توان آن را دست‌کم گرفت.»

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر
رئیس بخش تحقیقات «امان» از دیگر میهمانان این برنامه می‌گوید که پهپاد «یک ابزار کوچک است که به کنترل‌کننده آن عملا اجازه پایش، جمع‌آوری اطلاعات، تصویربرداری و چه‌بسا امکانات جنگی و رزمی مانند حمله موشکی را می‌دهد. این پرنده گاهی نیز به عنوان ابزاری انتحاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

در بخش دیگری از این برنامه به حمله پهپادی جنبش انصارالله یمن به تأسیسات نفتی «آرامکو» در عربستان سعودی پرداخته شده و این حمله «نادر» و «دقیق» توصیف می‌شود که برای عربستان سعودی «خسارات فراوانی به بار آورد.»

پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیست‌ها + تصاویر
منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->