سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: خدام حرم امام رضا (ع) باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند

  • کد خبر: ۱۱۱۵۷۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
تولیت آستان قدس رضوی: خدام حرم امام رضا (ع) باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خادمان حرم مطهر امام رضا(ع) در برخورد با زائران باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند گفت: رفتار خدام باید نمونه‌ای از اخلاق و سلوک اسلامی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در مراسم اهدای احکام خدام بارگاه منور رضوی که همزمان با ایام دهه مبارک کرامت در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد با تبریک فرارسیدن ایام میلاد حضرت ثامن‌الحجج (ع)، خدمتگزاری در بارگاه منور امام رضا (ع) را توفیقی بسیار بزرگ برشمرد و با اشاره به جایگاه معنوی حرم مطهر رضوی اظهار داشت: امام علی بن موسی‌الرضا (ع) مظهر و تجلی کرامت خداوند بوده و به اذن الهی از همه عالم دستگیری می‎کنند، اما به‌شرط آنکه پرده‌های ظلمت و تاریکی را کنار زده و خود را در معرض مکتب نجات بخش آن حضرت قرار دهیم.

وی گفت: خادمی حضرت رضا (ع) آنگاه افتخار بزرگی است که خادم پرورش یافته مکتب و آموزه‌های حضرت رضا (ع) باشد و فرهنگ، ادب، معرفت، بندگی، عبودیت و اخلاق رضوی سرلوحه او باشد.

مروی به خدام رضوی نسبت به خطر روزمرگی و عادی شدن خدمت در آستان قدس هشدار داد و با طرح این سؤال که چه کنیم تا خدمت برایمان عادی نشود و یادمان نرود کجا و در محضر چه امام عظیم‌الشانی هستیم؟ توضیح داد: افزایش معرفت به امام رضا (ع) رمز رهایی از عادی شدن خدمت در این بارگاه قدسی است از طریق کسب معرفت باید تلاش کنیم تا تشرف، حضور و خدمت در این دستگاه مقدس و نورانی عادی نشود.

وی خطاب به مدیران حرم مطهر رضوی گفت: به مسئولان مربوطه اعلام می‎‌کنم کتابخانه‌هایی را در آسایشگاه‎‌های خدام قرار دهند تا خادمان رضوی از فرصت‌‎هایی که دارند برای مطالعه کتاب‌هایی که سبب ارتقای معرفت نسبت به امام رضا (ع) می‌شود بهره ببرند، همچنین مسابقات و طرح‌های تشویقی برای مطالعه در میان خدام باید اجرایی شود.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه آستان قدس دستگاهی فرهنگی و معرفتی است، بیان کرد: در آستان قدس رضوی ارتقا رتبه خدام نباید تنها منحصر به سنوات خدمتی باشد و در این رابطه ابعاد معرفتی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه داشتن معرفت نسبت به ائمه اطهار (ع) شرط شفاعت آن حضرات است، ابراز کرد: اگر می‎خواهیم شفاعت حضرات معصومین (ع) شامل حالمان شود باید معرفت خود را نسبت به آن حضرات افزایش دهیم تا معرفت نباشد، محبت و علاقه پیدا نمی‌شود و تا محبت نباشد اطاعت و پیروی حاصل نخواهد.

مروی دلیل جایگاه و مقام رفیع ائمه اطهار (ع) را معرفت والای آن حضرات دانست و عنوان کرد: بارگاه قدس رضوی حرم امام حی، حاضر و زنده است امامی که می‌بیند، می‌شنود و پاسخ می‎دهد و مردمی که به این آستان ملکوتی مشرف می‌شوند برای تحصیل فیض و کسب بهره‌‎های معنوی می‎آیند لذا رفتار خدام باید نمونه‌ای از اخلاق و سلوک اسلامی باشد.

وی اضافه کرد: زائران بسیاری سالانه از اطراف‌واکناف عالم به این آستان مقدس مشرف می‌شوند گاهی یک نگاه، رفتار و برخورد خادم می‌تواند اشتیاقی در زائر برای تشرف‌های آینده ایجاد کند و عکس آن نیز ممکن است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: رفتار خدام حتی می‌تواند در اعتقادات دینی برخی زائران تأثیرگذار باشد، به همین دلیل باید خدام مدیریت رفتار داشته باشند و با سعه‌صدر و روی گشاده با زائران برخورد کنند، خادم امام رضا (ع) باید جلوه تربیت‌یافتگان مکتب رضوی باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->