ویدئو | صحبت های محمدجواد ظریف در مورد انتخاب کابینه دولت چهاردهم آمریکا در شورای امنیت: غیرنظامیان فلسطینی در جهنم زندگی می‌کنند گوترش در نشست شورای امنیت: وضعیت غزه یک لکه ننگ برای همه است ظریف: ما صرفاً یک بازوی مشورتی هستیم | انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور رهبر انقلاب +عکس و فیلم حمله مقاومت اسلامی عراق به بندر اشغالی «ایلات» (۲۷ تیر ۱۴۰۳) حریق گسترده در یک مرکز خرید در چین ۶ کشته برجای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تعداد بازداشتی‌های کرانه باختری به بیش از ۹۷۰۰ نفر افزایش یافت هنیه تعلیق گفتگو‌ها از سوی حماس را رد کرد ۵۰ هزار و ۴۰۸ شهید و زخمی حاصل هفت سال تجاوز ائتلاف عربستان به یمن باقری: شورای امنیت با تصویب قطع‌نامه‌ الزام‌آوری، اسرائیل را مجبور به توقف جنگ در غزه کند ایران، حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه القاهره در غزه را محکوم کرد تاکید بر آتش بس در غزه در نشست شورای امنیت سازمان ملل رسانه های صهیونیستی: نصرالله تهدیدهای خود را شدت بخشیده است نماینده فلسطین در سازمان ملل: جنگ غزه بزرگترین کشتار دسته جمعی تاریخ است آیا ادارات و بانک‌های لرستان فردا پنجشنبه (۲۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واکنش جهاد اسلامی به ادعای رژیم صهیونیستی درباره علت بمباران ۲ مدرسه ارمنستان از امضای پیمان صلح با جمهوری آذربایجان حمایت کرد رئیس جمهور منتخب بر اجرای توافقات صورت گرفته با ازبکستان تاکید کرد وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد+ جزئیات
سرخط خبرها

تغییر ساعت کاری ادارات چه تاثیری برمصرف برق دارد؟

  • کد خبر: ۱۱۱۶۰۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
تغییر ساعت کاری ادارات چه تاثیری برمصرف برق دارد؟
قرار است ادارات در تابستان یک ساعت زودتر شروع به کار کنند؛ اما این موضوع آیا فایده‌ای هم دارد؟

عروجی | شهرآرانیوز؛ ساعت شروع به کار ادارات از امروز در خیلی از شهر‌های کشور ‏یک ساعت زودتر شروع می‌شود؛ یعنی ساعت شش ونیم صبح. این موضوع باعث شد کارمندان ادارات دولتی را نگران کند که با این حساب در شب‌های بلند تابستان باید ساعت چند بخوابند و چطور سر ساعت به محل کارشان برسند، به ویژه در کلان شهر‌های شلوغ و پُرترافیک.

احتمالا کارمندان از این به بعد باید غروب آفتاب بخوابند و قبل از طلوع آفتاب هم به محل کارشان بروند. یک نفر در صفحه توئیترش نوشته بود: «به نظرم کار درست این است که ساعت کار فصل تابستان را یک ساعت ونیم جلو ببرند. تازه سال بعد هم نمی‌خواهند ساعت را تغییر بدهند!» همین موضوع نشان می‌دهد با عقب بردن شروع کار چه فشاری به کارمندان خواهد آمد و چقدر می‌تواند روی کیفیت کار و برخوردشان با ارباب رجوع تأثیر منفی بگذارد.

از طرفی، این تغییر فقط به دلیل کاهش مصرف برق بیان شده و هیئت وزیران هم در هر دولت، هر سال تلاش می‌کنند به نحوی برای صرفه جویی هم که شده آن را تصویب و به همه استانداران ابلاغ کنند. به نظر می‌رسد دولت برای صرفه جویی راهکار خوبی را انتخاب نکرده و به حواشی و مشکلاتی که برای کارمندان به وجود می‌آمد فکر نکرده است. یک نمونه اش ترافیک است. این یعنی ترافیک از شش صبح به پنج صبح منتقل می‌شود و اتفاق خاصی نخواهد افتاد، همچنین، برخی از کارمندان در صفحه‌های مجازی شان نوشته اند در عمل نمی‌توانند به این قانون پایبند باشند.

مثلا یکی از آن‌ها نوشته: «ساعت کاری ادارات شهر فارس از فردا شد ۶:٣٠ صبح. من عمرا نمی‌تونم او ن ساعت اداره باشم.  اون روز به رئیس اداری مالی گفتم. گفت اشکال نداره مثل پارسال تو دیرتر بیا؛ و مرخصی ساعتی رد کن. دو ماه و نیم؟ من الان ١۵ روز از مرخصیم مونده. روزی یک ساعت مرخصی رد کنم هم از حد رد می‌شه و غیبت می‌خورم که!» صرف نظر از بحث مهم زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه حمل ونقل عمومی مثل اتوبوس و مترو بحث کارمندانی که فرزند محصل یا غیرمحصل دارند تغییرات زیادی می‌کند و باعث تنش در خانواده می‌شود. مثلا در نظر بگیرید که در یک خانواده اگر مادر شاغل ساعت ۷ صبح سر کار برود، زمان رفتن فرزند به مدرسه ساعت ۸ باشد و پدر خانواده (شاغل در بخش آزاد) بخواهد ساعت ۹ به محل کار برود. کسی در هیئت دولت به این مشکلات فکر کرده است؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->