کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: به مذاکره‌ای که ما را درگیر مشکلات جدید کند، تن نخواهیم داد ادعای جدید نتانیاهو درباره اورانیوم ذخیره شده ایران | مکان آن را به آمریکا می‌گوییم واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری استاندار خراسان رضوی: تلاش برای تعامل با دنیا ضرورتی انکارناپذیر است + فیلم لاوروف به گوترش درباره اسنپ‌بک نامه نوشت موضع جدید ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: برای رفع ناترازی انرژی‌ هرگونه اجبار و دستور خطا‌ست | منفعت اقتصادی مردم لحاظ شود کاروان نظامی آمریکا وارد شمال و شرق سوریه شد (۶ مهر ۱۴۰۴) راز شهادت نصرالله واکنش جلیلی به درخواست مناظره روحانی | گلابی‌های برجام چه شد؟ + فیلم زلنسکی از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استقبال کرد عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری | یک نظامی اشغالگر زخمی شد + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به «ایلات» در سرزمین‌های اشغالی + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴) ترامپ: یک فرصت واقعی برای ایجاد عظمت در خاورمیانه داریم قطع ارتباط گردان‌های القسام با دو اسیر اسرائیلی در غزه
سرخط خبرها

برنامه قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) برای افزایش ۱۲ میلیون لیتری تولید روزانه بنزین کشور

  • کد خبر: ۱۱۱۶۶۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
برنامه قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) برای افزایش ۱۲ میلیون لیتری تولید روزانه بنزین کشور
معاون قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: در مجاورت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس درحال ساخت است که با ساخت این پتروپالایشگاه، ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید روزانه بنزین کشور افزوده خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار اسداله حاجی‌زمانی، معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در کنار اقدامات زیرساختگی و سازندگی در کشور، در راستای وظایف خود در بخش مسئولیت‌های اجتماعی، مباحث مربوط به محرومیت‌زدایی را نیز دنبال می‌کند.

وی افزود: در این راستا، دستورالعملی داریم که در شعاع ۷۰ کیلومتری پروژه‌ها، اقداماتی در راستای عمرانی و آبادانی توسط قرارگاه انجام شود، که این قبیل اقدامات شامل بخش‌های مختلفی است؛ از جمله بحث ساخت مدرسه و راه‌های روستایی و همچنین دیگر پروژه‌های عمرانی مربوط به روستا‌ها را در شعاع ۷۰ کیلومتری در دستور کار داریم.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) با بیان اینکه "در مباحثی مثل تهیه جهیزیه و کمک‌های معیشتی نیز اقدامات متعددی صورت گرفته"، گفت: در همین راستا، امروز ۳۱ هزار بسته معیشتی را در مناطق محروم کشور توزیع خواهیم کرد که هر کدام به ارزش حدود یک میلیون تومان است.

سردار حاجی‌زمانی با اشاره به حضور پررنگ و موثر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در مواقعی که حوادث غیرمترقبه‌ای رخ داده، گفت: در حادثه غم‌بار متروپل آبادان،   قرارگاه بلافاصله بعد از رخ‌دادن حادثه، در محل حضور پیدا کرد و بخش‌های مهندسی قرارگاه کار را برعهده گرفت.

وی افزود: درحال حاضر که بحث آواربرداری تقریبا تمام شده، مسئولیت تخریب مابقی ساختمان متروپل، به‌گونه‌ای که موارد ایمنی کاملا برای ساختمان‌های مجاور رعایت شود را قرارگاه برعهده گرفته است که ان‌شاالله این‌کار هم با موفقیت انجام خواهد شد.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در خصوص فعالیت‌های قرارگاه برای افزایش ظرفیت تولید بنزین کشور گفت: در مجاورت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس توسط قرارگاه درحال ساخت است که با ساخت این پتروپالایشگاه، علاوه بر دیگر محصولات با ارزش، ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید روزانه بنزین کشور افزوده خواهد شد که در تلاش هستیم ظرف مدت کوتاهی، این پروژه را به‌بهره برداری برسانیم.

همچنین عباس معظمی، معاون ایمنی، اقدامات تأمینی، بحران و محیط زیست قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدای بروز بحران ریزش آوار برج متروپل، در قرارگاه تیمی را متشکل از ۱۰ نفر از بهترین اساتید مهندسین سازه و متخصصین انفجارات تشکیل دادیم و به منطقه اعزام شدیم.

وی افزود: با هماهنگی کامل با وزارت کشور و سایر ارگان‌های حاضر، کار را شروع کردیم؛ بحث اولیه انفجار درجای ساختمان متروپل بود که با توجه به شرایط و موقعیت ساختمان و احتمال ریزش و بروز خطرات جانبی، این گزینه منتفی شد و ما برنامه‌های دیگری را در پیش گرفتیم.

معظمی با بیان اینکه "با استعانت از هلدینگ‌های تخصصی مهندسی مشاور، راه و شهرسازی، نیرو و دریایی، بیش از ۳۰ دستگاه و ماشین‌آلات تخصصی را به محل حادثه متروپل اعزام کردیم"، گفت: حدود ۱۰۰ نفر از بهترین متخصصین از سوی قرارگاه از روز اول به محل حادثه اعزام شدند و به صورت شبانه‌روزی فعالیت کردند.

وی ادامه داد: قولی که به مردم داغدیده آبادان داده بودیم که تا آخرین نفر بایستیم و پیکر‌ها را پیدا کنیم، این‌کار انجام شد و به لطف الهی دیروز آخرین پیکر هم کشف و تحویل داده شد.

معاون ایمنی، اقدامات تأمینی، بحران و محیط زیست قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) خاطرنشان کرد: در مرحله اول بحث کشف اجساد بود، برنامه بعدی ما بحث تخریب ایمن باقی مانده سازه است که بسیار خطرناک و پرریسک است.

وی افزود: برنامه قرارگاه در این زمینه یک برنامه ۳ ماهه است که این ساختمان کاملا تخریب و آواربرداری شود و آن منطقه از برج دوقلوی متروپل پاکسازی شود.

معظمی با بیان اینکه "روش‌های مختلفی از جمله روش تخریب از بالا به پایین و برش لیزری در حال بررسی است"، گفت: درحال بررسی روش‌های نوین جهانی هستیم و اگر تجهیزاتی را نیاز داشته باشیم وارد می‌کنیم تا به‌گونه‌ای عمل کنیم که در کمترین زمان ممکن با بالاترین ایمنی، این‌کار انجام شود.

منبع:‌ تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->