نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

کتاب‌های تفسیری رهبر معظم انقلاب در مشهد رونمایی شد

  • کد خبر: ۱۱۱۶۸۳
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
کتاب‌های تفسیری رهبر معظم انقلاب در مشهد رونمایی شد
چهار کتاب تفسیر سوره‌های حمد، بقره، حشر و جمعه رهبر معظم انقلاب طی مراسمی با حضور استاندار خراسان رضوی و تولیت آستان قدس رضوی در مشهد رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامیدر مراسم رونمای از این کتاب‌ها گفت:  کتاب تفسیر سوره جمعه، متن ویراسته جلسات تفسیر این سوره است که در دوران مسوولیت ریاست جمهوری رهبر معظم انقلاب در جمع پاسداران و اعضای دفتر ریاست جمهوری در هشت نوبت از اواخر سال ۱۳۶۱ تا اردیبهشت ۱۳۶۲ ایراد شده است.

حجت الاسلام مجتبی صابری افزود: تفسیر سوره حمد نیز مربوط به دوران رهبری معظم‌له است که با حضور دانشجویان از پانزدهم اسفند ۱۳۶۹ تا هجدهم اردیبهشت ۱۳۷۰ در حسینه امام خمینی (ره) برگزار شده است و این کتاب، برآیند جلسات مذکور است که به همت انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.

وی گفت: جلسات تفسیر سوره حشر نیز در دوران ریاست جمهوری معظم‌له در ۱۰ جلسه از هجدهم تیرماه تا بیست وسوم مهرماه ۱۳۶۲ برگزار شده بود و کتاب حاضر، متن ویراسته نشست‌های یاد شده است و تفسیر سوره بقره نیز مربوط به ۲۵ آیه از این سوره مبارکه است که در مهرماه سال ۱۳۷۰ تفسیر شده است.

رییس ستاد اقامه نماز کشور هم در این مراسم گفت: در حال حاضر قرآن کریم به صورت دکور و نمایشی و یا مناسبتی در زندگی ما حضور دارد و استفاده از آن در مراسم احیا، عقد و عروسی، مراسم ختم یا مناسبت‌های رمضان و تابستان خلاصه شده است در حالی که باید قرآن در متن زندگی باشد.

حجت الاسلام محسن قرائتی افزود: افراد بسیاری داریم که از دانشگاه‌های حوزوی فارغ التحصیل شده اند این افراد نباید در تابستان‌ها بیکار باشند و باید دین را به صورت چهره به چهره با کودکان و اطرافیان خود تبلیغ کنند.

وی با بیان این که در ارشاد و امر به معروف، سن و سال و عدد شرط نیست گفت: در قرآن کریم آمده که یک نفر می‌تواند یک جمع را توصیه و ارشاد کند همچنین در امر به معروف و ارشاد باید از منکرات اصلی شروع کرد.

رییس ستاد اقامه نماز افزود: در بسیاری از موارد به توصیه‌های قرآنی عمل نکرده ایم مثلا در خصوص زکات که ۳۲ مرتبه در قرآن بیان شده است حتی یک ساختمان کاه‌گلی هم نداریم، اما برای حج که یک مرتبه در قرآن بیان شده یک ساختمان ۱۴ طبقه داریم.

قرائتی گفت: تفسیر قرآن اگر نقل اقوال و بیان احتمالات باشد جاذبه ندارد و باید به گونه‌ای باشد که خواص بپسندند و عوام بفهمند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->