جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید سردار اشتری بر انعقاد تفاهم‌نامه بین پلیس ایران و عراق جهت تسهیل در عبور و مرور زائران حسینی

  • کد خبر: ۱۱۱۷۶۱
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
تاکید سردار اشتری بر انعقاد تفاهم‌نامه بین پلیس ایران و عراق جهت تسهیل در عبور و مرور زائران حسینی
فرمانده کل انتظامی کشور بر ضرورت انعقاد تفاهم‌نامه بین پلیس ایران و عراق جهت تسهیل در عبور و مرور زائران دو کشور تاکید و ارتقاء تعاملات را در تامین امنیت زائران حسینی مهم ارزیابی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار "حسین اشتری" فرمانده کل انتظامی کشور با "عثمان الغانمی" وزیر کشور عراق دیدار و بر همکاری فی مابین پیرامون تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی تاکید کرد.

سردار اشتری در این دیدار اظهار داشت: امروز فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از تجارب و توانمندی‌های مناسبی در زمینه‌های مختلف برخوردار است از این رو پلیس ایران در راستای انتقال تجربیات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فراجا به پلیس عراق آمادگی کامل دارد.

وی با تاکید بر اینکه اشتراکات دینی و فرهنگی ایران و عراق سبب تعمیق روابط ملت و دولت دو کشور شده است، تصریح کرد: برگزاری مراسم اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نقطه اوج استحکام روابط ملت و دولت ایران و عراق است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران همچنین بر ضرورت انعقاد تفاهم نامه بین پلیس ایران و پلیس عراق جهت تسهیل در عبور و مرور زائران دو کشور تاکید و ارتقاء تعاملات را در تامین امنیت زائران حسینی مهم ارزیابی کرد.

"عثمان الغانمی" وزیر کشور عراق نیز در این دیدار  از تلاش‌های پلیس جمهوری اسلامی ایران در تسهیل تردد زائران قدردانی کرد و گفت: ان شاء الله با تصمیمات صورت گرفته حضور زائران اربعین حسینی بهتر از گذشته خواهد بود.

گفتنی است، طرفین تفاهم کردند نمایندگانی از پلیس جمهوری اسلامی ایران و پلیس عراق معرفی و روند کار و اقدامات مشترک را پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->