وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لزوم اجرای طرح «رتبه‌بندی معلمان» در سریع‌ترین زمان ممکن (۱۹ خردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۱۸۰۷
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
لزوم اجرای طرح «رتبه‌بندی معلمان» در سریع‌ترین زمان ممکن (۱۹ خردادماه ۱۴۰۱)
نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان، ادامه داد: امید است دولت با اجرا کردن هر چه سریعتر این طرح لبخند را بر لب معلمان و خانواده‌هایشان بیاورد.

به گزارش شهرآرانیوز، خداداد خارایی در نطق پیش از دستور خود در ششمین اجلاس عمومی شورای عالی استان ها گفت: استان کرمان پهناورترین استان کشور با ۲۳ شهرستان است که همواره در دفاع از کشور و انقلاب، در دفاع مقدس و مبارزه با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر، سرآمد بوده است.

وی افزود: از استاندار کرمان درخواست داریم از مدیران همسو با دولت و انقلابی استفاده کند و مدیران غیر همسو را کنار بگذارد.

خارایی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان، ادامه داد: امید است دولت محترم با اجرا کردن هر چه سریعتر این طرح لبخند را بر لب معلمان و خانواده‌هایشان بیاورد.

نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها با تشکر از رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: اعتباری جهت بهبود معیشت و افزایش حقوق کارکنان و کارمندان این قوه اختصاص دهید.

وی با قدردانی از رئیس‌جمهور بابت سفر سرزده در هنگام سیل استان کرمان، خاطرنشان کرد: امید است مصوبات این سفر اجرایی شود.

خارایی خواستار بخشودگی سود و جریمه دیرکرد وام های مسکن دولت نهم شد و از وزیر ورزش خواست تا به ورزش همگانی توجه بیشتری کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->