گروسی: ایران ۲۰ دوربین را برداشته است

  • کد خبر: ۱۱۱۸۱۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
گروسی: ایران ۲۰ دوربین را برداشته است
یک دیپلمات مدعی شد که رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته ایران ۲۰ دوربین را از تأسیسات هسته‌ای خود از دسترس خارج کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع دیپلماتیک در گفتگو با شبکه «الجزیزه» به نقل از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرد که ایران ۲۰ دوربین را از تأسیسات هسته‌ای خود را از کار انداخته است.

این دیپلمات که اشاره‌ای به نام او نشده، مدعی شد: «گروسی می‌گوید که ایران ۲۰ دوربین و یک سری تجهیزات نظارتی آژانس را حذف کرده است.»

وی در ادامه اضافه کرد: «گروسی اقدام ایران در حذف دوربین‌ها را تأسف‌بار و ضربه‌ای به راستی‌آزمایی صلح‌آمیز بودن برنامه این کشور می‌داند.»

این ادعا در حالی مطرح شده است که سازمان انرژی اتمی ایران، روز گذشته، با صدور بیانیه‌ای از قطع فعالیت تعدادی از دوربین‌های فرا‌پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران خبر داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.