بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامانه‌های شهرداری تهران از روز شنبه (۲۱ خردادماه) در دسترس خواهد بود

  • کد خبر: ۱۱۱۸۵۶
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
سامانه‌های شهرداری تهران از روز شنبه (۲۱ خردادماه) در دسترس خواهد بود
رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: همه سامانه‌های شهرداری تهران از روز شنبه در دسترس عموم خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در حاشیه بازدید خود از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران (فاوا) گفت: بازدید امروز در ارتباط با راه اندازی و به روز کردن سیستم فاوای شهرداری تهران بود که خوشبختانه می توان این وعده را به مردم داد که سیستم‌ها به طور کامل برای بهره برداری عموم مردم آماده شده است.

رییس شورای شهر تهران با اشاره به تضمین های موجود در باقی ماندن اطلاعات شهروندان در سیستم و سامانه‌های شهرداری تهران، افزود: شهروندان می توانند روز شنبه مصادف با میلاد امام رضا (ع)، به یمن و برکت این روز، از سامانه های شهرداری تهران استفاده کنند و سازمان فاوای شهرداری تهران نیز در تمامی زمینه‌ها کار خود را آغاز کند.

چمران با بیان اینکه از بخش و سامانه‌های سازمان فاوای شهرداری تهران از جمله سامانه مالی و شهرسازی به شخصه بازدید کردم، ادامه داد: مسئولان و مدیران سامانه های مختلف توضیحات و گزارشی از اقدام های انجام شده ارائه کردند و در ادامه نیز نمونه هایی برای بررسی انتخاب شد که تمامی آنها عملیاتی بود.

وی با تاکید بر ایستادگی در مقابل عملیات گسترده انجام شده و خنثی سازی آن، بیان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده باید احتیاط کرد و با برنامه حرکت کنیم، که این مورد نیز در حال انجام است.

رییس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ هزار دسترسی کارمندی به سامانه‌ها در شهرداری تهران وجود دارد، افزود: شهرداری تهران در کنار ارتباط نزدیک با مردم، با تمامی نهادها نیز ارتباط نزدیک دارد و به روز کردن تمامی آن ها کاری مشکل بود که شهرداری تهران و سایر نهادهای همکار توانستند به خوبی از پس این کار بر بیایند و در مدت کوتاهی کار خود را شروع کنند.

چمران با اشاره به شیطنت ها، تخریب ها و دروغ پراکنی های انجام شده برای ایجاد استرس و دلهره به شهروندان مبنی بر سرقت اطلاعات شخصی آن ها از سوی برخی افراد مریض و معلوم الحال، ادامه داد:خوشبختانه در حمله سایبری انجام شده به اطلاعات مردم آسیبی وارد نشده است و این بدین معنا نیست که دشمنان نمی خواستند این اتفاق بیوفتد بلکه نتوانستند به اطلاعات شهروندان آسیبی برسانند و به موقع جلوی این اقدام ایستادگی شد.

وی بیان کرد: انشالله شهروندان تهرانی می توانند از شنبه هفته آینده با مراجعه به سامانه‌ها مشاهده کنند که اطلاعاتی از بین نرفته است و همه سامانه‌های شهرداری تهران از روز شنبه در دسترس عموم خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->