آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد زنان تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن
سرخط خبرها

واکنش معاون وزیر ورزش به ابهام در اسناد مالیاتی فدراسیون‌ها + ویدئو

  • کد خبر: ۱۱۲۴۶۸
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱
واکنش معاون وزیر ورزش به ابهام در اسناد مالیاتی فدراسیون‌ها + ویدئو
پولادگر، معاون وزیر ورزش گفت: چرا چند سال در فدراسیون‌ها در پرداخت و تکمیل اظهارنامه‌های مالیاتی سکوت کرده‌اند و وزارت ورزش نیز به این موضوع مهم دقتی نداشته است؟

گروه ورزش | شهرآرانیوز، سید محمد پولادگر در مجمع سالیانه فدراسیون تنیس اظهار کرد: بودجه فدراسیون‌های ورزشی بیش از ۸۵ درصد تخصیص پیدا نکرده، اما فدراسیون تنیس در حال حاضر بیش از ۱۲۰ درصد از وزارت ورزش و حدود ۲ برابر از کمیته ملی المپیک بودجه گرفته است.

وی با اشاره به مشکلات مالیاتی فدراسیون تنیس افزود: مشکلات مالیاتی بیشتر شبیه یک تله مالیاتی است. اگر دارایی از سال اول به فدراسیون‌ها بابت پرداخت مالیات و تکمیل اظهارنامه مالیاتی تذکر می‌داد این مشکل انباشته نمی‌شد که پس از چند سال بیایند و یقه همه را بگیرند. مالیات شوخی‌بردار نیست که چند سال سکوت کند و اجازه بدهد چند سال به تخلف ادامه دهید.

معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش ادامه داد: چگونه است که چند سال در فدراسیون‌ها سکوت کرده‌اند تا به این فاجعه بزرگ برسند؟ اگر در سال اول تذکر داده می‌شد در سال‌های بعدی این مشکل دیگر تکرار نمی‌شد. اگر قرار بود جعل قانونی هم شکل بگیرد فقط برای دو تا سه فدراسیون به وجود می‌آمد، اما برای تمام فدراسیون‌ها جعل قانونی صورت گرفته و وزارت ورزش به عنوان رییس مجامع به این موضوع دقت نداشته و حساب‌رسان‌ها نیز این موضوع را تذکر نداده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->