دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک ویدئو | بار کج تمدن غرب وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان: عدم همکاری پاکستان مانع دستیابی توافق در استانبول شد
سرخط خبرها

قالیباف: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، دستبرد به بیت‌المال است

  • کد خبر: ۱۱۲۴۸۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
قالیباف: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، دستبرد به بیت‌المال است
رئیس مجلس با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد دستگاه‌ها در ثبت داده‌های حقوق کارکنان دچار مشکل هستند و داده‌ها را ثبت نکرده‌اند، گفت: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، غیرقانونی و دستبرد به بیت‌المال است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان دستگاه‌ها در سامانه‌های پاکنا و ثبت حقوق و مزایا گفت: از تلاش نمایندگان که به این موضوع مهم که یکی از اقدامات نظارتی مجلس است، پرداختند، تشکر می‌کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث حقوق و دستمزد همیشه یکی از موضوعات جدی در افکار عمومی بوده است، افزود: از سازمان امور اداری و استخدامی و دیوان محاسبات می‌خواهیم به این موضوع توجه کنند، زیرا هنوز بیش از ۳۰ درصد دستگاه‌ها در ثبت داده‌ها دچار مشکل هستند و داده‌ها را ثبت نکرده اند حال قانون مشخص کرده که چگونه باید با این افراد برخورد شود.

وی ادامه داد: در بخشنامه‌ای که براساس قانون، سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ کرده و همچنین در بند الف تبصره ۲۰ بودجه سال ۱۴۰۱ آمده که بر اساس آن به مدیران شرکتی که اطلاعات مربوطه را در سامانه مذکور ثبت نکرده اند، نباید مزایا پرداخت شود، اگر پرداختی صورت گیرد، طبیعتا ما در مجلس این موضوع را خلاف قانون و برداشت غیرقانونی می‌دانیم و به عنوان تخلف و دستبرد به اموال بیت المال محسوب می‌شود و حتما پیگیری قانونی خواهد شد تا مابقی این افراد نیز از قانون تبعیت کنند. براساس بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی باید به این موضوع توجه شود تا ضمانت اجرای قانون قطعی شود و به طور حتم سازمان حسابرسی، جامعه حسابداران و ذیحسابان باید این موضوع را کنترل کنند.

قالیباف یادآور شد: آقای لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در صحن به خوبی به این موضوع اشاره کرد که سامانه‌ها باید یکپارچه شده و امکان پردازش و تجزیه و تحلیل فراهم شود و امیدواریم با اقداماتی که ایشان در سازمان امور اداری و استخدامی انجام می‌دهند، آثار این کار نمایان شود و در نهایت مسئولیت این موضوع برعهده دیوان محاسبات و کمیسیون برنامه و بودجه است که باید تا ۳ ماه دیگر آخرین گزارش را ارائه کنند و چنانچه دستگاهی قانون را اجرا نکند، گزارش تخلفات دستگاه‌ها براساس اعمال ماده ۲۳۴ به صحن ارائه و سپس آن را به قوه قضائیه برای برخورد با افرادی که به قانون توجه نکرده اند، ارجاع خواهیم داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در قانون بودجه بحث مربوط به تعدد انواع استخدام‌ها در بخش‌های دولتی یکی از مشکلات مطروحه بود که در آنجا مقرر شد که به این مسئله رسیدگی شود، از این رو حتما آقای لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی باید به این موضوع توجه کند و مقرر شد طرح مجلس و لایحه دولت کارشناسی و نظر دولت و مجلس یک موضوع شود و به صحن بیاید و با این اقدام می‌تواند بخش اساسی نابسامانی‌های موجود و بخشی از ناعدالتی‌ها را حل و فصل کند؛ پیگیری این کار انجام شده و توافق نهایی بین دولت و مجلس برای یک پیشنهاد واحد در کمیسیون اجتماعی و سازمان امور اداری و استخدامی صورت گرفته و اگر این کار را نهایی کنیم و به صحن علنی بیاوریم، یک کار بسیار درست و قطعی است و می‌تواند بهره وری را در مجموعه دولت بالا ببرد.

وی افزود: از تلاش دولت و همکارانم در کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین دیوان محاسبات تشکر می‌کنیم.

همچنین رئیس مجلس درگذشت ایرج صفاتی دزفولی نماینده ادوار اول تا پنجم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه آبادان را به خانواده داغدار و معزز وی و همچنین مردم شریف و شهیدپرور آبادان تسلیت و تعزیت گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->