ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت گفت‌وگوی عراقچی با جواد موگویی منتشر شد | ناگفته‌های جنگ ۱۲ روزه + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید کرد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

قالیباف: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، دستبرد به بیت‌المال است

  • کد خبر: ۱۱۲۴۸۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
قالیباف: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، دستبرد به بیت‌المال است
رئیس مجلس با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد دستگاه‌ها در ثبت داده‌های حقوق کارکنان دچار مشکل هستند و داده‌ها را ثبت نکرده‌اند، گفت: پرداخت حقوق مدیران دستگاه‌هایی که اطلاعات‌شان در پاکنا ثبت نشود، غیرقانونی و دستبرد به بیت‌المال است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد آخرین وضعیت ثبت اطلاعات کارکنان دستگاه‌ها در سامانه‌های پاکنا و ثبت حقوق و مزایا گفت: از تلاش نمایندگان که به این موضوع مهم که یکی از اقدامات نظارتی مجلس است، پرداختند، تشکر می‌کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث حقوق و دستمزد همیشه یکی از موضوعات جدی در افکار عمومی بوده است، افزود: از سازمان امور اداری و استخدامی و دیوان محاسبات می‌خواهیم به این موضوع توجه کنند، زیرا هنوز بیش از ۳۰ درصد دستگاه‌ها در ثبت داده‌ها دچار مشکل هستند و داده‌ها را ثبت نکرده اند حال قانون مشخص کرده که چگونه باید با این افراد برخورد شود.

وی ادامه داد: در بخشنامه‌ای که براساس قانون، سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ کرده و همچنین در بند الف تبصره ۲۰ بودجه سال ۱۴۰۱ آمده که بر اساس آن به مدیران شرکتی که اطلاعات مربوطه را در سامانه مذکور ثبت نکرده اند، نباید مزایا پرداخت شود، اگر پرداختی صورت گیرد، طبیعتا ما در مجلس این موضوع را خلاف قانون و برداشت غیرقانونی می‌دانیم و به عنوان تخلف و دستبرد به اموال بیت المال محسوب می‌شود و حتما پیگیری قانونی خواهد شد تا مابقی این افراد نیز از قانون تبعیت کنند. براساس بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی باید به این موضوع توجه شود تا ضمانت اجرای قانون قطعی شود و به طور حتم سازمان حسابرسی، جامعه حسابداران و ذیحسابان باید این موضوع را کنترل کنند.

قالیباف یادآور شد: آقای لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در صحن به خوبی به این موضوع اشاره کرد که سامانه‌ها باید یکپارچه شده و امکان پردازش و تجزیه و تحلیل فراهم شود و امیدواریم با اقداماتی که ایشان در سازمان امور اداری و استخدامی انجام می‌دهند، آثار این کار نمایان شود و در نهایت مسئولیت این موضوع برعهده دیوان محاسبات و کمیسیون برنامه و بودجه است که باید تا ۳ ماه دیگر آخرین گزارش را ارائه کنند و چنانچه دستگاهی قانون را اجرا نکند، گزارش تخلفات دستگاه‌ها براساس اعمال ماده ۲۳۴ به صحن ارائه و سپس آن را به قوه قضائیه برای برخورد با افرادی که به قانون توجه نکرده اند، ارجاع خواهیم داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در قانون بودجه بحث مربوط به تعدد انواع استخدام‌ها در بخش‌های دولتی یکی از مشکلات مطروحه بود که در آنجا مقرر شد که به این مسئله رسیدگی شود، از این رو حتما آقای لطیفی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی باید به این موضوع توجه کند و مقرر شد طرح مجلس و لایحه دولت کارشناسی و نظر دولت و مجلس یک موضوع شود و به صحن بیاید و با این اقدام می‌تواند بخش اساسی نابسامانی‌های موجود و بخشی از ناعدالتی‌ها را حل و فصل کند؛ پیگیری این کار انجام شده و توافق نهایی بین دولت و مجلس برای یک پیشنهاد واحد در کمیسیون اجتماعی و سازمان امور اداری و استخدامی صورت گرفته و اگر این کار را نهایی کنیم و به صحن علنی بیاوریم، یک کار بسیار درست و قطعی است و می‌تواند بهره وری را در مجموعه دولت بالا ببرد.

وی افزود: از تلاش دولت و همکارانم در کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین دیوان محاسبات تشکر می‌کنیم.

همچنین رئیس مجلس درگذشت ایرج صفاتی دزفولی نماینده ادوار اول تا پنجم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه آبادان را به خانواده داغدار و معزز وی و همچنین مردم شریف و شهیدپرور آبادان تسلیت و تعزیت گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->