نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد
سرخط خبرها

زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمد

  • کد خبر: ۱۱۲۵۴۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمد
استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت خلیج گرگان گفت: تسریع در لایروبی خلیج گرگان، ممانعت از نابودی استان گلستان است و خشکی خلیج گرگان در واقع کشاورزی، محیط زیست و سلامت مردم استان را به صورت جدی تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌محمد زنگانه در جلسه‌ای با حضور سردار سیدحسین هوش‌السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: بر اساس مطالعاتی که پیشتر صورت گرفت، زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمده و بر اساس مصوبه ستاد ملی تالاب‌های کشور، ۱۴ برنامه مداخله‌ای برای آن درنظر گرفته شد.

وی افزود: مهمترین برنامه در راستای نجات خلیج گرگان لایروبی خصوصاً در کانال‌های آشور و چاپاقلی است تا بستر کانال‌ها به هویت خدادای آن بازگردد و البته باید توجه داشت که در بستر خلیج نیز لایروبی که بصورت دائم صورت می‌گرفته، بیش از چند دهه لایروبی صورت نگرفته است.

استاندار گلستان یادآور شد: اولویت دوم در خلیج گرگان، پمپاژ آب است که البته مطالعات آن انجام شده و باید هرچه زودتر وارد فاز اجرایی شود. لایروبی، پمپاژ آب و تامین حق آب از رودخانه‌های قره سو در گلستان و نکارود در مازندران باید هم زمان انجام شود تا اثربخشی لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: باید آب شیرین از طریق رودخانه‌ها وارد خلیج شود تا این مکان که روزگاری به عنوان رَحِم دریای خزر مکانی برای تخم ریزی ماهیان استخوانی و خاویاری بوده، احیا شود.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: متأسفانه شوری آب در بستر خلیج ۲.۵ برابر دریای خزر شده و عمق آب در برخی نقاط به کمتر از نیم متر رسیده و شرایط به گونه‌ای است که حتی ممکن است روند خشکی سریع‌تر از بیش بینی ۳ ساله صورت گیرد که در این صورت حیات استان با چالش مواجه خواهد شد.

زنگانه گفت: بیش‌بینی می‌شود در اجرای لایروبی موانع مالی نباشد، اما نیاز است تجهیزات و امکانات افزایش یابد تا روند لایروبی تسریع شود.

وی با اشاره به وضعیت رودخانه‌های استان تاکید کرد: بیش از ۶۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان به خصوص در حوزه گرگان‌رود و قره‌سو از زمان سیل ۱۳۹۸ نیازمند لایروبی است که باید هرچه سریعتر انجام شود تا شاهد حادثه مشابه نباشیم که البته ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات مدیریت بحران برای لایروبی رودخانه اترک در نظر گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->