جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمد

  • کد خبر: ۱۱۲۵۴۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمد
استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت خلیج گرگان گفت: تسریع در لایروبی خلیج گرگان، ممانعت از نابودی استان گلستان است و خشکی خلیج گرگان در واقع کشاورزی، محیط زیست و سلامت مردم استان را به صورت جدی تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌محمد زنگانه در جلسه‌ای با حضور سردار سیدحسین هوش‌السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: بر اساس مطالعاتی که پیشتر صورت گرفت، زنگ خطر خشکی خلیج گرگان به صدا درآمده و بر اساس مصوبه ستاد ملی تالاب‌های کشور، ۱۴ برنامه مداخله‌ای برای آن درنظر گرفته شد.

وی افزود: مهمترین برنامه در راستای نجات خلیج گرگان لایروبی خصوصاً در کانال‌های آشور و چاپاقلی است تا بستر کانال‌ها به هویت خدادای آن بازگردد و البته باید توجه داشت که در بستر خلیج نیز لایروبی که بصورت دائم صورت می‌گرفته، بیش از چند دهه لایروبی صورت نگرفته است.

استاندار گلستان یادآور شد: اولویت دوم در خلیج گرگان، پمپاژ آب است که البته مطالعات آن انجام شده و باید هرچه زودتر وارد فاز اجرایی شود. لایروبی، پمپاژ آب و تامین حق آب از رودخانه‌های قره سو در گلستان و نکارود در مازندران باید هم زمان انجام شود تا اثربخشی لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: باید آب شیرین از طریق رودخانه‌ها وارد خلیج شود تا این مکان که روزگاری به عنوان رَحِم دریای خزر مکانی برای تخم ریزی ماهیان استخوانی و خاویاری بوده، احیا شود.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: متأسفانه شوری آب در بستر خلیج ۲.۵ برابر دریای خزر شده و عمق آب در برخی نقاط به کمتر از نیم متر رسیده و شرایط به گونه‌ای است که حتی ممکن است روند خشکی سریع‌تر از بیش بینی ۳ ساله صورت گیرد که در این صورت حیات استان با چالش مواجه خواهد شد.

زنگانه گفت: بیش‌بینی می‌شود در اجرای لایروبی موانع مالی نباشد، اما نیاز است تجهیزات و امکانات افزایش یابد تا روند لایروبی تسریع شود.

وی با اشاره به وضعیت رودخانه‌های استان تاکید کرد: بیش از ۶۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان به خصوص در حوزه گرگان‌رود و قره‌سو از زمان سیل ۱۳۹۸ نیازمند لایروبی است که باید هرچه سریعتر انجام شود تا شاهد حادثه مشابه نباشیم که البته ۲۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات مدیریت بحران برای لایروبی رودخانه اترک در نظر گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->