توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درمورد جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تاثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشارخون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۹ کانال و صفحه مجازی فعال در حوزه ارز فردایی مسدود شده است

  • کد خبر: ۱۱۲۶۷۳
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
۱۹ کانال و صفحه مجازی فعال در حوزه ارز فردایی مسدود شده است
فرمانده انتظامی کل کشور گفت: پلیس از تاریخ ۱۱ خرداد ماه جاری طرح ویژه‌ای را در خصوص معامله ارز فردایی اجرا کرده که در این مدت منجر به شناسایی و مسدود شدن ۱۹ کانال و صفحات مجازی فعال در این حوزه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در ستاد انتظامی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در خصوص معاملات ارزی فردایی متاسفانه افرادی هستند که سودجویی می‌کنند و در این اوضاع و احوال اقتصادی به دنبال منافع شخصی خودشان هستند.

به گزارش ایرنا برخی سودجویان و معامله‌گران ارز با راه انداختن صفحات و کانال‌هایی در فضای مجازی قیمت ارز فردا را اعلام می‌کردند و باعث ایجاد آشفتگی در بازار ارز می‌شدند.

وی ادامه داد: از نظر قانون و بر اساس مصوبات اخیر سران قوا معاملات فردایی سکه و طلا ممنوع اعلام و به پلیس اجازه برخورد با متخلفان در این حوزه داده شد.

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: معاملات فردایی یک حرکت غیرقانونی است و همه دستگاه‌های مسوول باید افرادی را که در این زمینه فعالیت دارند، شناسایی کنند ؛ پلیس با اشرافی که داشته اقدامات بسیار خوبی را در این زمینه انجام داده است.

وی تصریح کرد: پلیس از تاریخ ۱۱ خرداد ماه جاری طرح ویژه‌ای را در این خصوص اجرا کرده که منجر به شناسایی و مسدود کردن ۱۹ کانال و صفحات مجازی فعال در این حوزه شده است.

سردار اشتری اظهار داشت: افرادی که در زمینه ارز فردایی فعالیت می‌کردند توسط پلیس شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضایی دستگیر و تحویل مسوولان قضایی شدند و مقادیر زیادی هم اسناد و مدارک و محتویات پرونده در اختیار ما است که با هماهنگی دستگاه قضایی رسیدگی لازم به این موضوع خواهد شد.

وی افزود: پلیس طی ماه‌های گذشته در امر مقابله با مخلان اقتصادی گام های خوبی را برداشته و کشفیات قابل ملاحضه‌ای را داشته‌ایم و این امر در موضوع آرامش بخشی به مجموعه اقتصادی کشور تاثیر گذار بوده است.

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: ۶۵ متهم اصلی در زمینه معاملات فردایی شناسایی و دستگیر و حدود ۲ میلیون و ۳۰ هزار قطعه ارز غیرقانونی نیز کشف شده است. 

وی بیان کرد: ما با برنامه‌ریزی خوبی که در آینده داریم در خدمت دولت هستیم تا دولت در این بخش به اهدافی که مدنظر آن است دست پیدا کند و همه کمک کنند که موجب رضایت مردم باشد و در این مقطعی که از نظر اقتصادی فشارهایی بر روی مردم است حداقل های را ما بتوانیم در اختیار مردم قرار دهیم و جلوگیری کنیم از کسانی که به دنبال منافع شخصی خودشان هستند و دارند بر مردم عزیز فشار وارد می‌کنند بتوانیم آرامشی را در این حوزه اقتصادی ایجاد کنیم.

سردار اشتری اظهارداشت: بعد از اجرای طرح اقتصادی جدید دولت، پلیس از تمام توان خود در جهت مقابله با سودجویان استفاده کرده و در این زمینه قرارگاه ویژه‌ای در این خصوص در فراجا تشکیل شده است.

وی ادامه داد: طی دو ماه اخیر یک‌هزار و ۲۰۰ تن کالای اساسی شامل روغن، آرد و گندم، نهاده دامی کشف شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش ۵۰ درصدی داشته است.

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: ارزش کالاهای کشف شده ۲۷ هزار میلیارد ریال بوده و همچنین پنج هزار و ۸۰۰ نفر به اتهام اخلال در معیشت مردم شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: اجرای طرح اقتصادی توسط دولت در این حوزه با توجه به توانی که مجوعه انتظامی داشته کارهای خوبی صورت گرفته که مورد تقدیر کارشناسان اقتصادی، مردم عزیز و کسبه و بازارایان قرار گرفته و امیدواریم که بیشتر از گذشته در این حوزه فعالیتی داشته باشیم. 

سردار اشتری تاکید کرد: برای آرامش بازار اقتصادی کشور همه ما باید کار کنیم که نتیجه آن آرامشی برای مردم عزیر باشد و ناملایمات اقتصادی کمتر به آنان فشار وارد کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->