ساجدی نیا - دکتر حمید داستانی با اعلام اینکه «از ابتدای آبان در راستای حفاظت از محیط زیست، این تصمیم عملیاتی شده است»، میگوید: این موضوع مشمول همه نسخهها و بیماران نمیشود؛ زیرا به آن دسته از مراجعانی که داروهای شکستنی مانند شربت و آمپول یا بیش از دو، سه قلم دارو دارند، پلاستیک داده میشود.
به گفته او از ابتدای اجرای این طرح، به آنهایی که نسخه هایشان حاوی قرص و کپسول است، هنگام تحویل دارو کیسه پلاستیکی داده نمیشود؛ زیرا جابه جایی این اقلام مشکلی برای مراجعان ایجاد نمیکند. مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان رضوی در پاسخ به این پرسش که «آیا این تصمیم با هدف صرفه جویی در هزینهها اتخاذ شده است؟!»، میگوید: به هیچ وجه مسئله هزینهها در میان نبود. بنده چندماه پیش سفری به اصفهان داشتم و دیدم این طرح در راستای طرح دوستدار محیط زیست در آنجا اجرا میشود و به محض اینکه به مشهد برگشتم، مصمم شدم که ما هم از این الگو پیروی کنیم؛ بنابراین از چند هفته پیش از اجرای حذف کیسه پلاستیکی، اطلاع رسانی کردیم که مراجعان در مراجعه بعدی برای تحویل دارو کیسهای همراه خود بیاورند.
داستانی در ادامه اظهار میکند: با این حال ۱۰ روز پیش در نامه جداگانهای به تمام داروخانههای مراکز زیر پوشش تأکید شده است اگر به هر دلیلی دریافت کنندگان نسخه، پوششی برای تحویل دارو با خود نیاورده باشند، سخت گیری نکنند و داروها را در پلاستیک قرار داده و تحویل دهند و حتی چنانچه کسی داروی غیرشکستنی داشت، اما درخواست کیسه پلاستیکی کرد، با او همراهی کنند. به گفته او مسائل زیست محیطی برای سازمان اهمیت ویژهای دارد و در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و جالب است در منطقه مهرآباد با وجود محرومیتی که وجود دارد، ساکنان با طرح حذف پلاستیک همراهی خوبی داشته اند و هنگام مراجعه به درمانگاه مستقر در آنجا همراهشان کیسهای برای تحویل داروهایشان میآورند.