جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: دارایی‌های راکد شهرداری باید مولد شود

  • کد خبر: ۱۱۲۷۸۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
شهردار مشهد: دارایی‌های راکد شهرداری باید مولد شود
شهردار مشهد، سازمان زمین و مسکن را از سازمان‌های مهم شهرداری دانست و گفت: مولدکردن دارایی‌های راکد شهرداری مهم‌ترین وظیفه اصلی این سازمان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار مشهد، سازمان زمین و مسکن را از سازمان‌های مهم شهرداری دانست و گفت: مولدکردن دارایی‌های راکد شهرداری مهم‌ترین وظیفه اصلی این سازمان است.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، «سیدعبدا... ارجائی» در آیین معارفه مدیرکل امور مجامع و حسابداری داخلی و مدیرعامل سازمان زمین و مسکن که با حضور برخی اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و مدیران شهری برگزار شد، سازمان زمین و مسکن را نقطه اتصال معاونت‌های شهرسازی، مالی و حتی اقتصادی دانست و تصریح کرد: یکی از سازمان‌های مهم شهرداری زمین و مسکن است.

توقعات زیادی از این سازمان داریم. زیرا در صورت عملکرد مطلوب آن، معاونت اقتصادی راه می‌افتد، بار شهرسازی سبک می‌شود و بخش مالی نیز دیگر دغدغه ندارد.

ارجائی بیان کرد: امیدوارم دارایی‌های راکد شهرداری مولد شود و زمین‌های بزرگ‌مقیاس یعنی زمین‌هایی که پنجاه و صد هکتاری هستند، شناسایی و توافقات لازم با مالکان انجام شود. همچنین، امیدواریم موازی‌کاری بین مناطق و این سازمان حذف شود که این موضوع نیازمند کمک مدیران مناطق است.

وی به سه نکته مهم برای این سازمان اشاره و اظهار کرد: اولین نکته این است که زمین‌هایی در مناطق وجود دارد که شهرداران یا شهرسازی‌های مناطق از آن‌ها اطلاع دارند. این زمین‌ها را شناسایی کنید، زیرا سال سختی داریم و بار زیادی روی دوش سازمان زمین و مسکن است.

شهردار مشهد دومین موضوع مهم برای این سازمان را قانون‌مداری بیان و تصریح کرد: توقع دوم این است. امانت‌دار خوبی باشید که برای این امانت‌داری بهترین راه پیروی از قانون است. حتی اگر قانون اشتباه باشد، از بی‌قانونی و اعمال سلیقه بهتر است.

سومین نکته نیز تحقق برنامه‌هایی است که شورای اسلامی شهر تصویب کرده است. شهردار مشهد درباره اداره‌کل امور مجامع و حسابرسی داخلی نیز گفت: یکی از وظایف اصلی نظارت بر سازمان‌ها از طریق مجامع است و پرداخت صورت‌های مالی بموقع، برگزاری مجامع در زمان قانونی و توجه به تکالیف آن‌ها بسیار مهم است.

تشکیل هسته نخبگانی

شهردار مشهد با تأکید بر اینکه مدیرکل مجامع در نظارت شرکت‌ها و سازمان‌های تابع نقشی مهم دارد، بیان کرد: به دو نکته توجه داشته باشید؛ اولین موضوع بحث مالیاتی است که باید هسته مشورتی مالیاتی برای این موضوع از نخبگان و فرهیختگان داخل و خارج شهرداری تشکیل شود که همه تأییدیه‌ها از طریق این کمیته باشد و تا زمان تأیید اجازه پرداخت داده نشود. ارجائی تصریح کرد: تکمیل هیئت‌مدیره‌ها، هماهنگ‌کردن اساسنامه‌ها و حذف فعالیت‌های موازی نیز بخشی دیگر از وظایف این اداره‌کل است.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قرارداد‌های شورای اسلامی شهر مشهد، نیز در این جلسه گفت: یکی از محور‌های تأکیدشده شورای اسلامی شهر به سازمان زمین و مسکن، پروژه «کرانه شمالی» است. امیدواریم با تلاش دوچندان بتوان گام‌های اساسی برای تحقق این پروژه، از جنبه استحصال اراضی و تملکات برداشت و محور توسعه شهر را به‌سمت شمال و شرق مشهد مقدس برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->