رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

دبیرکل بنیاد هابیلیان: حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید نمی‌رسید

  • کد خبر: ۱۱۲۹۲۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
دبیرکل بنیاد هابیلیان: حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید نمی‌رسید
دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: ترور ملت ایران، نشان از مبارزه عیان و رسمی دشمنان با جمهوری اسلامی است که با برنامه‌ریزی کامل آنان انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، اظهار داشت: اگر حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید در کشور نمی‌رسید.  

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران حلقه تزویر و دورویی سیاستمداران آمریکایی را کنار زد و همین موجب شد امروز دشمن به صورت عیان و آشکار وارد مبارزه با ما شود.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه تمامی ترور‌ها در کشور کاملا با برنامه ریزی و هدفمند انجام می‌شود، گفت: ایجاد گروهک‌های جنایتکاری که در کشور ما اقدام به جنایت کرده‌اند در کشور‌های غربی صورت گرفته و اکنون نیز در همین کشور‌ها و آمریکا دارای دفاتر رسمی هستند و از تمامی امکانات لجستیکی آنان بهره‌مند هستند.

هاشمی نژاد از فرانسه به عنوان پایگاه اصلی منافقان جنایتکار یاد کرد و با اشاره به حمله منافقان در ۲۰ سال پیش به شمار زیادی از سفارتخانه‌های ایران در کشور‌های جهان، گفت: این در حالی است که هیچ محدودیت و محکومیتی از سوی کشور‌های خارجی، متوجه عاملان این اقدامات تروریستی نشد، چون دست قدرت‌های غربی در دست این‌هاست.

وی ادامه داد: هرکجا تحریم، دشمنی و ترور علیه ملت ایران وجود دارد شاهد حضور موثر کشور‌های غربی هستیم و ترور دانشمندان هسته‌ای ما نیز با هدف مشکل آفرینی و مانع آفرینی برای پیشرفت‌های هسته‌ای ایران رخ می‌دهد.

هاشمی نژاد با بیان اینکه تنها گروهی که در کنار صدام تا آخرین لحظه ایستاد، گروهک منافقین بود، گفت: این گروه به اهرمی در دست آمریکا و قدرت‌های غربی تبدیل شده و هزینه‌های فراوانی برای برگزاری میتینگ و هماهنگی این گروهک در کشور فرانسه می‌کنند که شاهد هستیم هر سال میتینگ آنان با قوت و با حضور مهمانان مشخص برگزار می‌شود.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با ذکر اینکه امروز چهره دشمن عوض شده و القائات و سیاه‌نمایی برای مردم در دستور کار آنان قرار گرفته است،  افزود: مردم ایران ۱۸۰ برابر بیشتر از سایر کشور‌ها در برابر بمباران اطلاعاتی رسانه‌های خارجی قرار دارند.

هاشمی نژاد گفت: امروز همه افراد جامعه، از جوان و پیر در معرض شایعات و شانتاژ‌های خبری دشمن هستند، لذا برنامه ریزی برای مدیریت فضای مجازی مهم است چراکه دشمن چهره خود را عوض کرده و در شکلی جدید وارد میدان مبارزه شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که دستگاه‌های فرهنگی با برنامه ریزی موثر در این زمینه وارد شده و نقش آفرینی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->