الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

چرا ستاره استقلال به این تیم برنمی‌گردد؟

  • کد خبر: ۱۱۳۱۵۲
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
چرا ستاره استقلال به این تیم برنمی‌گردد؟
به نظر می‌رسد بحث بازگشت ستاره اسبق استقلال به این منتفی شده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، استقلالی‌ها برای تقویت خط حمله خود قصد داشتند تا شرایطی را فراهم کنند که مهدی قایدی به تیمش بازگردد و فصل بعد را در استقلال سپری کند، اما پس از جدایی فرهاد مجیدی از استقلال شرایط تغییر کرد و حتی نام این بازیکن در لیست فصل آینده مجیدی در تیم کلبا مطرح شد و استقلالی‌ها داستان بازیگشت قایدی را فراموش کردند.

اما این درحالی است که مبلغ رضایتنامه این بازیکن نیز بسیار بالاست و استقلالی‌ها عنوان کردند که شرایط پرداخت این مبلغ را به عرب‌ها ندارند و این بازیکن به دلیل شرایط مالی نمی‌تواند استقلالی شود.

گفتنی است پس از منتفی شدن حضور این بازیکن در استقلال حالا بحث پیشنهاد پرسپولیس به قایدی مطرح شده و اینکه مسولان این تیم در خصوص مبلغ هنگفت رضایتنامه بحثی نکردند و از طرفی نیز پیشنهاد مجیدی نیز همچنان پابرجاست و این بازیکن در حال بررسی شرایط است تا بهترین تصمیم را اتخاذ کند.

با اینکه قایدی جزء اولین نفرات مورد نظر استقلالی‌ها برای بازگشت به این تیم بود اما مدیران استقلال قید این مهاجم را زدند و به سراغ دیگر گزینه‌ها رفتند تاحضور قایدی در استقلال کاملا منتفی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->