وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) افتتاح واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه نکا به دستور رئیس جمهور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اعضا و هیئت رئیسه کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت مشخص شد رئیس فراکسیون کشاورزی: مافیای برنج با احتکار و واسطه‌گری بازار را ملتهب کرده است سخنگوی صنعت آب: تعرفه‌های آب بازدارنده نیست بقائی: نشست ایران و اروپا درباره تحریم‌ها در استانبول برگزار می‌شود ایران، تشنه اصلاح فوری نظام حکمرانی آب است | هدررفت ۲۰ درصد از آب تصفیه شده در شبکه‌های فرسوده انتقال
سرخط خبرها

آمریکا در حال تهیه نقشه راه عادی‌سازی اسرائیل و عربستان

  • کد خبر: ۱۱۳۸۶۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲
آمریکا در حال تهیه نقشه راه عادی‌سازی اسرائیل و عربستان
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که دولت ایالات متحده در حال تهیه نقشه راه عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و عربستان است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع  صهیونیستی اعلام کردند که  دولت آمریکا به ریاست «جو بایدن» در حال تهیه نقشه راه برای انجام توافق عادی سازی میان اسرائیل و عربستان سعودی است.

وبسایت صهیونیستی «والا» در این زمینه به نقل از منابع آمریکایی اعلام کرد که کاخ سفید قصد دارد نقشه راهی  برای عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان به عنوان بخشی از مقدمات سفر «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده در ماه جولای به منطقه تدوین کند.

بر اساس این گزارش مقامات کاخ سفید طی هفته گذشته یک جلسه توجیهی پشت در‌های بسته با حضور کارشناسان موسسات پژوهشی در واشنگتن برگزار کرده و بدون اینکه به جزئیات آن اشاره کنند درباره اصطلاح «نقشه راه عادی‌سازی» گفتگو کردند.

به گفته منابع صهیونیستی، مقامات آمریکایی اعلام کردند که تا زمان سفر بایدن به منطقه هیچ توافقی در زمینه عادی سازی اسرائیل و عربستان حاصل نخواهد شد؛ اما بایدن در گفتگوی خود با مقامات دو طرف این موضوع را مطرح خواهد کرد و کار روی این مسئله ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا بر این باور است که هرگونه نقشه راه برای عادی‌سازی بین عربستان و اسرائیل زمان می‌برد و بخشی از یک تاریخ طولانی خواهد بود؛ بنابراین استراتژی کاخ سفید در این زمینه یک استراتژی تدریجی و گام به گام است.

یک مقام ارشد صهیونیست نیز در این زمینه اعلام کرد که انتظار ندارد در جریان سفر بایدن به منطقه پیشرفت بزرگی در جهت عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان حاصل شود، اما در جریان این سفر احتمالاً توافق سعودی‌ها جهت اجازه دادن به خطوط هوایی اسرائیل برای استفاده از حریم هوایی عربستان در پرواز‌های هند و تایلند و چین حاصل خواهد شد.

این درحالی است که طی چند هفته گذشته عربستان به طور علنی حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های اسرائیلی باز کرده است و در همین مدت کوتاه چندین بار هواپیما‌هایی از مبدا تل‌آویو در فرودگاه ریاض به زمین نشسته‌اند. این هواپیما‌ها تجار، فعالان اقتصادی و مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی را به ریاض منتقل می‌کنند. روزنامه «اسرائیل هیوم» در این چارچوب اعلام کرد که ریاض قرار است در ازای موافقت تل‌آویو با انتقال حاکمیت جزایر «تیران» و «صنافیر» از مصر به عربستان سعودی، حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های اسرائیل باز کند.

طی هفته‌های گذشته نیز رسانه‌های صهیونیستی از اعلام تشکیل مجمع امنیتی عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی در جریان سفر آتی جو بایدن به منطقه خبر دادند. این رسانه‌ها اعلام کردند که در جریان سفر جو بایدن به اراضی اشغالی و عربستان که قرار است نیمه ماه آینده میلادی انجام شود، تشکیل مجمع امنیتی بین اسرائیل و عربستان سعودی اعلام خواهد شد.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نیز در مقاله‌ای با عنوان سفر بایدن به عربستان و دیدار وی با محمد بن سلمان اعلام کرد که دو عامل برای سفر بایدن به عربستان وجود دارد. اول اینکه در وهله نخست جنگ در اوکراین موجب شده تا آمریکا برای تنظیم بازار نفت نیاز شدیدی به کمک عربستان داشته باشد. اما عامل دوم نیاز اساسی اسرائیل به بایدن جهت عادی سازی روابط با عربستان است.

آنگونه که منابع خبری فاش کرده‌اند نمایندگان جو بایدن، در حال انجام مذاکرات محرمانه با عربستان، مصر و رژیم صهیونیستی با هدف عادی سازی روابط بین ریاض و تل‌آویو هستند؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل از مهمترین محور‌های گفتگوی بایدن و بن سلمان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->