مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

برنامه ۴ گزینه مدیرعاملی استقلال در دست وزیر ورزش

  • کد خبر: ۱۱۴۰۴
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۰
برنامه ۴ گزینه مدیرعاملی استقلال در دست وزیر ورزش
رییس هیات‌مدیره استقلال تا انتخاب مدیرعامل جدید، وظایف امیرحسین فتحی را برعهده گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز؛ با اعلام مازیار ناظمی اسماعیل خلیل‌زاده، رییس هیات مدیره استقلال با استعفای فتحی، به عنوان سرپرست موقت این باشگاه انتخاب شد و قرار است تا مشخص شدن مدیرعامل جدید، وظایف فتحی را انجام دهد.

مازیار ناظمی، سخنگوی وزارت ورزش و جوانان در این خصوص اعلام کرد: آخرین تصمیمی که گرفته شد و با بررسی برنامه کسانی که امروز با وزیر ورزش و جوانان صحبت کردند، تا این لحظه سرپرستی برای مدیرعاملی استقلال گذاشته خواهد شد تا با کمک هیات مدیره مدیرعامل جدید این تیم مشخص شود.

وی ادامه داد: خلیل‌زاده ضمن حفظ سمت به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه استقلال، به عنوان سرپرست این باشگاه کار را ادامه خواهد داد تا کار‌ها زمین نماند تا اینکه مدیرعامل جدید معرفی شود. سه، چهار نفر از دوستانی که سابقه مدیریت داشتند، امروز برنامه‌های خود را اعلام کردند. استقلال باشگاه مهمی است و برنامه‌هایی در خصوص مدیریت و درآمدزایی به وزیر ورزش ارائه شد و به زودی تصمیم در این خصوص گرفته خواهد شد.

ناظمی درباره مشخص شدن مدیرعامل جدید استقلال تا پیش از هفته پانزدهم گفت: قرار ما همین است، زیرا باشگاه برنامه‌های مفصلی دارد و در راستای این برنامه‌ها، اولویت ما بازگشت استراماچونی است. وزارت ورزش پیگیر بازگشت آندره‌آ استراماچونی است و با وضعیتی که پیش آمد، با کمک وزارت خارجه، سفیر ایران در ایتالیا و سفیر ایتالیا سعی کردیم مشکل او را حل کنیم. چیزی که به ما گفته شده بود این است که مشکل استراماچونی بحث پرداختی‌های او بود که به حساب او واریز شده است. به واسطه این تحریم‌های ظالمانه مشکل‌هایی در پرداخت داریم، اما مشکل پرداخت به استراماچونی حل شده و منتظر برگشت او هستیم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->