توافق با حماس، خواسته معترضان در قدس اشغالی ناامیدی گوترش از تصمیم کنست اسرائیل نتانیاهو: ادامه کنترل رفح برای رسیدن به خواسته‌هایمان کمک می‌کند ۱۰ کشته و زخمی در حمله جدید اسرائیل به مدارس غزه (۲۸ تیر ۱۴۰۳) انتقاد باقری از رویکردهای آمریکا در مذاکرات هسته‌ای ایران و حمله اسرائیل به غزه حمله پهپادی حزب الله لبنان به مقر فرماندهی نظامیان صهیونیست (۲۸ تیر ۱۴۰۳) انفجار مشکوک در جنوب بغداد (۲۸ تیر ۱۴۰۳) وزیر افراطی اسرائیل: به دنبال توافق برای تسلیم شدن «السنوار» هستیم عملیات مشترک مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی غزه+ فیلم روسیه: اوکراین با مشارکت غرب به دنبال ترور پوتین است حمله پهپادی حزب الله به اراضی اشغالی | شلیک بیش از ۲۰ موشک از لبنان دیدار باقری با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ انتقاد رهبر انصارالله یمن از جهان عرب درباره جنایت اسرائیل در غزه حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس بر سر مزار شهید آیت‌الله رئیسی دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور منتخب با بازاریان و کسبه تهران نشست تقنینی و نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس در مشهد برگزار شد (۲۸ تیر ۱۴۰۳) سرلشکر صفوی: هیچ کشور و رهبری جرئت اخذ تصمیم رهبر انقلاب در «وعده صادق» را نداشت پخش مستند «تکاور» ویژه زندگی امیر دریادار سیاری + تیزر و زمان پخش سرمایه‌گذاری در آموزش و توانمند‌سازی سربازان امری ضروری و حیاتی است
سرخط خبرها

فروش بنزین در سریلانکا متوقف شد

  • کد خبر: ۱۱۴۷۳۶
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
فروش بنزین در سریلانکا متوقف شد
سخنگوی کابینه دولت سریلانکا اعلام کرد که فروش عمومی بنزین در این کشور به مدت دو هفته به دلیل کمبود شدید سوخت متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از راشاتودی، باندولا گوناواردان، سخنگوی کابینه دولت سریلانکا اعلام کرد که فروش بنزین به مردم به مدت ۲ هفته به‌دلیل کمبود شدید سوخت متوقف شده است.

گوناوردان به خبرنگاران گفت: کابینه وزیران تصمیم گرفت از نیمه شب امروز (۲۷ ژوئن) تا ۱۰ ژوئیه فقط به خدمات ضروری سوخت اختصاص دهد.

به گفته این مقام مسئول در سریلانکا، سوخت تنها برای بخش‌های مربوط به خدمات ضروری مانند بهداشت، کشاورزی و حمل و نقل مواد غذایی تامین می‌شود.

گوناواردان همچنین نسبت به تعطیلی احتمالی حمل و نقل عمومی در روز‌های آینده هشدار داد و گفت که مقامات از کارفرمایان خواسته‌اند تا به مردم اجازه دهند از خانه کار کنند.

سریلانکا به طور همزمان با بحران سوخت و غذا دست و پنجه نرم می‌کند که ناشی از پیامد‌های همه‌گیری کووید-۱۹ است. این بحران باعث رکود گردشگری و کمبود ارز خارجی در این کشور نیز شده است.

در نتیجه، سریلانکا قادر به پرداخت هزینه واردات نیست و به دلیل عدم پرداخت بدهی خارجی خود در اواسط آوریل، این کشور دیگر نمی‌تواند از سرمایه گذاران خارجی استقراض کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->