اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت
سرخط خبرها

تازه‌ترین اخبار از ماجرای حمله به ۲ دختر زاهدانی

  • کد خبر: ۱۱۴۹۷۳
  • ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
  • ۳
تازه‌ترین اخبار از ماجرای حمله به ۲ دختر زاهدانی
معاون اجتماعی انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری ۲ نفر از عاملان هتک حرمت به دختران زاهدانی توسط پلیس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی رحیمی با بیان اینکه به‌زودی جزییات این موضوع اطلاع رسانی خواهد شد اظهارداشت: به‌دنبال پخش کلیپی کوتاهی در فضای مجازی مبنی بر مشاجره لفظی، ضرب و شتم چند جوان موتور سوار به دو دختر جوان در زاهدان که باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی شهروندان شد لذا موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس برای دستگیری این افراد قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی شهروندان، بلافاصله فرمانده انتظامی استان دستور ویژه شناسایی و دستگیری این افراد را صادر کرد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان آنچه که توسط چند جوان موتورسوار به دو دختر جوان زاهدانی صورت گرفته مصداق بارز ارتکاب اعمال خلاف اخلاق، شرع و موازین قانونی بود و پلیس با این افراد برخورد قانونی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هیچ فرد یا افرادی حق تعرض و اهانت و توهین به دیگران بخصوص بانوان را ندارد، اقدامات قانونی لازم را در دستور کار خود قرار داده است.

 

موتور سواران هتاک به دختران زاهدانی تحت پیگرد قضایی قرار گرفتند

ابوالفضل احمدزاده سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان وبلوچستان نیز در این باره اظهار داشت: صبح امروز کلیپی کوتاه از تعرض و اهانت چند پسر به دو دختر جوان در زاهدان منتشر شد که باعث مکدر شدن خاطر شهروندان متدین استان شد که بلافاصله دستور شناسایی و برخورد با عوامل این حرکت غیراخلاقی صادر شد.

وی افزود: هرچند امر به معروف و نهی از منکر وظیفه شرعی هر مسلمان است، اما افرادی که شرایط لازم را نداشته و آموزش‌های ابتدایی و یا تخصصی را فرانگرفته‌اند حق ندارند به صورت خودسرانه در خیابان‌های شهر اقدام به اجرای امر به معروف و نهی از منکر آن هم به صورت فیزیکی نمایند.

وی بیان کرد: آنچه توسط چند مرد موتورسوار و به بهانه امر به معروف و نهی از منکر نسبت به دو دختر جوان زاهدانی صورت گرفت مصداق بارز تضییع حقوق عامه و البته بر خلاف موازین شرعی، قانونی و اخلاقی بود چرا که آشکار بود این افراد با ابتدائیات امر به معروف و نهی از منکر غریبه بوده و هیچ آموزشی در این خصوص ندیده‌اند که به همین منظور دستور شناسایی آن‌ها به قید فوریت صادر شد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر در این قبیل موارد هیچ شخصی حق تعرض و اهانت مستقیم ندارد و مکلف است تا مراتب را به پلیس امنیت اخلاقی که به صورت تخصصی و توسط ماموران خانم انجام می‌دهد اطلاع دهند و نباید با اقدامات خودسرانه و اشتباه، امنیت روانی جامعه و حیثیت بانوان این استان را خدشه دار کنند.

وی تصریح کرد: پیشتر نیز از سوی معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز استان و ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان وبلوچستان نسبت به روند فزاینده بدحجابی و بی‌حجابی هشدار و تذکرات لازم به مقامات مربوطه داده شده است و نهاد‌های متولی موظف هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن دلایل گسترش و راهکاری کاهش و حذف این مقوله را بررسی و اجرایی کنند تا دیگر شاهد رفتار‌های هنجارشکن در سطح جامعه و ایجاد شکاف بین اقوام نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
0
0
سلام. وقتی دولت برا این معظل فکری نمیکنه و به حال خودشون رها کرده همین میشه. اوضاع بی حجابی دااااااغونه
ابراهیم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
0
0
قانون وامنیت اجتماعی حرف اول را در تمام زمینه های مختلف اقتصادی و اختلاس های هزاران میلیاردی و نظم وانظباط میزند پرواضح است با حسینقلی خانی و هرکی به هر کی نمیشود رفتار اجتماعی سالم واسلامی داشت بهتر است مسئولان و قانونگذار ان فکری اساسی برای این مشکلات در سطح جامعه نمایند....
تینا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
0
0
بالاخره بی حجاب ها نتیجه ی بی حجابی خود را در از هم پاشیده شدن خانواده هاشون خواهند دید وقتی مردهاشون دنبال زن های دیگه خواهند افتاد.از هر دست بدی از همون دست میگیری
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->