شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

  • کد خبر: ۱۱۵۰۱
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند
در کتاب « درباره سفر حج» تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 به گزارش شهرآرانیوز، کانال «کتابخانه تخصصی ایران و اسلام» که توسط دکتر رسول جعفریان رئیس کتابخانه دانشگاه تهران اداره می‌شود، کتاب «در باره سفر حج» نوشته حسین کاظم زاده را که در سال‌های ۱۹۱۰ ـ ۱۹۱۱ نوشته شده و درسال ۱۹۱۲ در پاریس چاپ شده معرفی کرده است.

در این کتاب تصویری از قبرستان بقیع که در زمان‌های گذشته و قبل از روی کارآمدن وهابیون دارای بقعه و بارگاه بوده، منتشر شده است.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

در مورد بقیع چه می دانیم؟

 

بقیع، نام سرزمینی است در مدینه که به دستور رسول خدا (صلی‌الله علیه وآله وسلم) به قبرستانی برای مسلمانان تبدیل‌شد و نخستین کسی که در آنجا به توصیه رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) دفن‌شد، «عثمان بن مظعون»، از دوستان نزدیک پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و امیرالمؤمنین حضرت علی (علیه‌السلام) بود؛ کسی که حضرت علی (علیه‌السلام) در سخنان خود او را بسیار یاد‌می‌کرد و از روی علاقه‌اش به وی، نام یکی از فرزندانش را عثمان نهاد.

بقیع، قبرستانی است مورد احترام همه فرقه‌های اسلامی و اکنون در چند قدمی حرم پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) قراردارد؛ رسول خدا برخی از شهدای احد و نیز فرزندش «ابراهیم» را در آنجا دفن‌کرد و به این ترتیب بر قداست آن افزود. بعد‌ها عثمان بن‌عفان در قبرستان یهودی‌های مدینه به اسم «حس کوکب» دفن‌شد، اما معاویه بقیع را به‌قدری گسترده‌ساخت که قبر عثمان در بقیع قرار‌گیرد.

بقیع هم‌اینک مدفن ۴ امام شیعه، امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)، امام سجاد (علیه‌السلام)، امام باقر (علیه‌السلام) و امام صادق (علیه‌السلام) است؛ همچنین قبر بیشتر زنان پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و نیز عباس عموی پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) و فاطمه بنت اسد، مادر امام علی (علیه‌السلام) و برخی دیگر از بزرگان در این مکان شریف قراردارد.

 

تصویری از حرم امامان بقیع که زمانی بقعه و بارگاه داشتند

 

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->