کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور آغاز موج برگشت زائران عتبات عالیات | تردد حدود ۱۲۹ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
سرخط خبرها

سهمیه استخدامی ۸۰۰ معلم استثنایی در آزمون اخیر آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۱۱۵۰۴۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
سهمیه استخدامی ۸۰۰ معلم استثنایی در آزمون اخیر آموزش و پرورش
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به سهمیه جذب ۸۶۸ معلم استثنایی در آزمون استخدامی اخیر آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در فرایند بازنشستگی امسال، حدود ۷۰۰ متقاضی بازنشستگی داشته باشیم که اگر بتوانیم این ۸۶۸ نفر را جذب کنیم در سال تحصیلی پیش رو از حیث نیرو، چندان دچار مشکل نمی‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید طریفی حسینی درباره وضعیت تامین نیروی انسانی در آموزش و پرورش استثنایی و سهمیه تخصیصی در آزمون استخدامی اخیر این دستگاه اظهار کرد: سهمیه استخدامی ما در آزمون اخیر حدود ۸۶۸ نفر است که اگر بتوانیم این تعداد را جذب کنیم بخش مهمی از نیاز ما به نیروی انسانی تامین می‌شود.

وی افزود: البته شرایط ما در آموزش و پرورش استثنایی برای جذب نیرو شرایط سختی است و معمولا به علت صعوبت شغلی و سختی کار، متقاضی کمتر است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در تلاشیم از نظر شرایط شغلی و سختی کار همکاران، شرایط متفاوتی نسبت به معلمان عادی ایجاد و بتوانیم از ظرفیت این آزمون‌های استخدامی به نحو بهتری استفاده کنیم گفت: در کنار آزمون استخدامی، جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان را نیز دنبال می‌کنیم.

طریفی حسینی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم در فرایند بازنشستگی امسال، حدود ۷۰۰ متقاضی بازنشستگی داشته باشیم که اگر بتوانیم آن ۸۶۸ نفر را جذب کنیم در سال تحصیلی پیش رو چندان دچار مشکل نمی‌شویم و در کنار آن از ظرفیت نیرو‌های بازنشسته، حق‌التدریس و خرید خدمات آموزشی هم می‌توانیم استفاده کنیم و از بابت کمبود نیرو نگرانی نداریم.

وی با اشاره به اینکه البته در حوزه توانبخشی با کمبود نیرو مواجهیم گفت: علت این است که طی این سال‌ها نیروی توانبخشی استخدام نشده، زیرا نیرو‌های توانبخشی در طبقه‌بندی مشاغل معلمان تعریف نشده و به عنوان معلم در سیستم امور اداری استخدامی شناخته نمی‌شوند و اجازه استخدام مستقل این افراد به ما داده نشده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: در تلاشیم تا از طریق سازوکار‌هایی از این نیرو‌ها که بیرون از آموزش و پرورش حضور دارند استفاده کنیم و در ادامه به صورت جدی شرایط استخدامی‌شان را برقرار کنیم و در کنارش بتوانیم خرید خدمت توانبخشی از بیرون را هم داشته باشیم. در این صورت دانش‌آموزانی که امکان استفاده از نیروی توانبخش در داخل مدرسه را ندارند به مراکزی که در بیرون خدمات ارائه می‌کنند هدایت می‌کنیم و هزینه‌هایش را خودمان پرداخت می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->