آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لاپید: ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه رژیم صهیونیستی است

  • کد خبر: ۱۱۵۲۷۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
لاپید: ایران بزرگ‌ترین تهدید علیه رژیم صهیونیستی است
نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی در اولین سخنرانی خود ایران را بزرگ‌ترین تهدید اسرائیل توصیف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نوشته روزنامه تایمز آو اسرائیل، یائیر لاپید نخست وزیر دولت انتقالی رژیم صهیونیستی در اولین سخنرانی خود از زمان انتصاب در این پست تاکید کرد که ایران بزرگ‌ترین تهدید برای اسرائیل است.

در حالی‌که رژیم صهیونیستی تنها دارنده زرادخانه هسته‌ای در منطقه به شمار می‌آید، لاپید در بخشی از سخنان خود با تکرار ادعا‌های ساختگی صهیونیست‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران گفت که او برای جلوگیری از دستیابی ایران به ظرفیت تسلیحات هسته‌ای و ورود ایران به مرز‌های سرزمین‌های اشغالی هر کاری لازم باشد انجام خواهد داد.

وی در ادامه تصریح کرد که مقابله با ایران یکی از چالش‌های پیش روی اسرائیل است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: از غزه تا تهران، از سواحل لبنان تا سوریه! ما را آزمایش نکنید. اسرائیل از قدرت خود در برابر هر تهدید و دشمنی استفاده خواهد کرد.

لاپید در بخش دیگری از سخنرانی خود مدعی شد که اسرائیل دنبال صلح است و دست خود را به سوی همه مردم خاورمیانه از جمله فلسطینی‌ها دراز می‌کند.

وی در ادامه خطاب به فلسطینی‌ها گفت: زمان آن فرا رسیده که بپذیرید ما اینجا را ترک نمی‌کنیم، پس لازم است بیاموزیم چطور می‌توانیم با هم زندگی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->