فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

از رباعی‌های خیام تا عاشقانه‌های حافظ در نمایشگاه خوش‌نویسی «شصت‌وسه»

  • کد خبر: ۱۱۵۳۲۴
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
از رباعی‌های خیام تا عاشقانه‌های حافظ در نمایشگاه خوش‌نویسی «شصت‌وسه»
نمایشگاه خوش‌نویسی «شصت‌وسه» که آثار مجید رجایی، خوش‌نویس مشهدی را به نمایش گذاشته است، از روز گذشته (۱۱ تیر ۱۴۰۰) در نگارخانه اشراق حوزه هنری مشهد آغاز به کار کرده است.

قاسمی| گزارش شهرآرانیوز؛ نگارخانه اشراق میزبان آثار خوش‌نویسی به سبک نستعلیق، شکسته نستعلیق و نقاشی‌خط مجید رجایی، هنرمند مشهدی، است که در چهارمین نمایشگاه فردی خود این آثار را به نمایش گذاشته است.

 

از رباعی‌های خیام تا عاشقانه‌های حافظ در نمایشگاه خوش‌نویسی «شصت‌وسه»

در نگاهی گذرا به این آثار می‌توان تنوع را مشاهده کرد و زمانی که روی هرکدام از آثار دقیق می‌شویم این تنوع بیشتر خودش را نشان می‌دهد. نکته‌ای که رجایی ترجیح می‌دهد همان ابتدای گفتگو به آن اشاره کند: در مرحله اول تلاش کردم تنوع آثار را در اولویت قرار دهم، زیرا برای من مهم است مخاطبانم از سلیقه‌های مختلف در این نمایشگاه حضور یابند. اینکه هر مخاطبی با هر سلیقه‌ای بتواند اثری را در یک نمایشگاه انتخاب کند و خرید کند اتفاق مهمی محسوب می‌شود.

حضور مخاطب به عنوان مسئله مهم نمایشگاه‌های هنری به ویژه خوش‌نویسی از جمله دغدغه‌های مهم این هنرمند است. او در این‌باره می‌گوید: بخش زیادی از مخاطبان نمایشگاه‌ها را دیگر هنرمندان همان رشته تشکیل می‌دهند. در حالی که در کنار آن‌ها و در کنار علاقه‌مندان به آن رشته، عامه مردم هم باید در نمایشگاه‌ها حضور یابند. برای من خیلی خوش‌حال‌کننده بود که روز گذشته تعدادی از مخاطبانم که نه هنرمند بودند و نه حتی پیگیر موضوع خوش‌نویسی، به واسطه صفحه اینستاگرامم به این نمایشگاه آمدند و حتی آثاری را هم خریدند. به نظر من این قشر از مخاطبان هستند که به نمایشگاه‌ها رونق می‌دهند.

به گفته رجایی پرداختن و اهمیت دادن به این هنر از سوی رسانه‌ها اهمیت بالایی دارد و می‌تواند بهترین راه‌حل باشد برای حل مسئله مخاطب.

او در این‌باره می‌گوید: این نمایشگاه‌ها باید در حدی رسانه‌ای شوند که مردم از وجود نمایشگاه‌ها مطلع شوند، در نمایشگاه‌ها حاضر شوند و آثار هنری را جزو گزینه‌های خریدشان قرار دهند. یقین بدانید اگر رسانه‌ها در این‌باره درست عمل کنند مردم در نمایشگاه‌ها حضور چشمگیری خواهند داشت. به طور کلی ما برای هر مقوله‌ای وقت بگذاریم و سیاست اجرایی داشته باشیم و توجه رسانه‌ای هم بشود مردم با آن مقوله ارتباط می‌گیرند.

رجایی معتقد است وقتی این اطلاع‌رسانی و آگاهی وجود نداشته باشد مخاطب هم نمی‌تواند به این فکر کند که می‌شود آن هدیه قیمتی که قصد دارد برای کسی تهیه کند از میان آثار هنری باشد.  
او در ادامه صحبت‌هایش می‌گوید: چه‌بسا این آثار با گذشت زمان ارزشمندتر هم می‌شود که این را تاریخ اثبات کرده است. مردم فقط زمانی می‌توانند به اهمیت این موضوع پی ببرند که از رویداد‌های هنری شهر به قدر کافی مطلع باشند.

رجایی در پایان امیدوار است در کنار ارائه زیبایی بصری، امید به زندگی را هم در این نمایشگاه عرضه کرده باشد: در نمایشگاه من حرف از امید است؛ رباعی‌های خیام همین را می‌گوید، پند و اندرز‌های سعدی بزرگ، همین را می‌گوید، عارفانه‌ها و عاشقانه‌های حافظ همین را می‌گوید و از همه مهم‌تر قرآن کریم که تعدادی از آیات خوش‌نویسی شده در نمایشگاه‌ها قرار داده شده است.

چهارمین نمایشگاه فردی مجید رجایی که بخش اعظم آثارش مربوط به سال ۱۴۰۰ است، هر روز در دو نوبت صبح ساعت ۱۰ تا ۱۲ و عصر ساعت ۱۸ تا ۲۰ در نگارخانه اشراق حوزه هنری خراسان رضوی در معرض دید عموم مردم قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->