یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد
سرخط خبرها

هشدار سازمان بهداشت جهانی | ابتلا به کرونا در حال افزایش است

  • کد خبر: ۱۱۵۴۴۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
هشدار سازمان بهداشت جهانی | ابتلا به کرونا در حال افزایش است
رئیس سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: کرونا تمام نشده و همچنان موارد ابتلا به کووید ۱۹ در جهان رو به افزایش است.

به گزارش شهرآرانیوز، تدروس آدهانوم، رئیس سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: کرونا تمام نشده، ما پیشرفت کرده ایم اما مناسب نیست و توانایی برای ردیابی کووید در معرض تهدید و همچنان موارد ابتلا به کووید ۱۹ در جهان رو به افزایش است.

 رئیس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: موارد ابتلا به کووید که توسط ساب واریانت های BA,۴ و BA.۵ سویه اومیکرون در بسیاری از نقاط ایجاد شده  در ۱۱۰ کشور جهان افزایش داشته  که موجب افزایش ۲۰ درصدی کل موارد ابتلا شده است.

وی افزود: حتی با این وجود این که شمار مرگ و میر نسبتا پایدار شده ولی افزایش موارد  در سه حوزه از شش حوزه سازمان بهداشت کاملا محسوس است،  این موضوع نشان می دهد همه گیری در حال تغییر است.

آدهانوم با بیان این که گزارش دهی توالی یابی ژن ویروس رو به کاهش است توضیح داد: به این معنی که ردیابی واریانت اومیکرون و تجزیه و تحلیل واریانت هایی که در آینده پدید می آیند، سخت تر می شود. ما به اواسط امسال نزدیک شده ایم که سازمان بهداشت جهانی در آن از همه کشورها خواسته بود که حداقل ۷۰ درصد جمعیت خود را در برابر کووید واکسینه کنند.

رئیس سازمان بهداشت جهانی در این گزارش ادامه داد: طی ۱۸ ماه گذشته، بیش از ۱۲ میلیارد دوز واکسن در سرتاسر جهان توزیع شده است که ۷۵ درصد از کارکنان بخش بهداشت و درمان در جهان و افراد بالای ۶۰ سال واکسینه شده اند، نشریه لنست تخمین می زند که جان ۲۰ میلیون نفر در جهان به دلیل واکسیناسیون در برابر کرونا حفظ شده است.

وی ادامه داد: از طرفی صدها میلیون نفر از جمله ده‌ها میلیون نفر از کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی و درمانی و افراد مسن، در کشورهای کم درآمد واکسینه نشده باقی مانده اند که به این معناست که آنها در برابر امواج آتی ویروس کرونا آسیب پذیرترند.

 آدهانوم گفت: درحالی که واکسن توسط ثروتمندان و تولید کنندگان احتکار می شود، تعهدسیاسی فزاینده برای ارسال واکسن به مردم و چالش اطلاعات نادرست از اصلی ترین موانع دسترسی همگانی در سال ۲۰۲۰ بوده است.

وی ادامه داد: تنها ۵۸کشور به هدف واکسیناسیون ۷۰ درصدی از جمعیتشان دست پیدا کرده اند، برخی گفته اند که رسیدن به این هدف برای کشورهای کم درآمد ممکن نیست! در کشور رواندا جایی که میزان واکسیناسیون دوز دوم اکنون بالای ۶۵ درصد و همچنان در حال افزایش است و یا موارد دیگر نپال و کامبوج نشان می دهد که این هدف امکان پذیر است.

 آدهانوم تاکید کرد: نرخ واکسیناسیون در کشورهای کم درآمد برابر با ۱۳ درصد است اما اگر اراده سیاسی کافی وجود داشته باشد، حمایت برای اطمینان حاصل کردن از عرضه واکسن انجام شود و جوامع با با گسترش اطلاعات نادرست مقابله کنند، افزایش نرخ واکسیناسیون کاملا قابل دستیابی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->