سرپرست شهرداری منطقه مطرح کرد

ضرورت شناسایی ظرفیت‌ها و معضلات محلات

  • کد خبر: ۱۱۵۷۴
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱
ضرورت شناسایی ظرفیت‌ها و معضلات محلات
سید مصطفی بهشتی - به گفته بسیاری از کارشناسان، بسیاری از مشکلات شهری ریشه در ندانستن مردم دارد. ندانستنی که مانع از عمل به بسیاری از وظایف ما در قبال شهر می‌شود و هزینه‌های بسیاری را روی دست مدیریت شهری و بعضا شهروندان می‌گذارد و به نظر راه برون رفت از این مشکل در فرهنگ‌سازی و آموزش نهفته است.
شکل‌گیری شورای اجتماعی محلات در قالبی جدید که از ابتدای امسال در محلات شهر مشهد اتفاق افتاده است در نظر دارد تا موضوع آموزش را به شکلی درست پیش ببرد. در همین راستا اولین جلسه شورای راهبری محلات منطقه ۱۱ با حضور رئیس یا نمایندگان شورای اجتماعی محلات نه‌گانه منطقه، مریم عرب‌احمدی سرپرست شهرداری و آرش رمضانی رئیس اداره اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه برگزار شد.
در ابتدای جلسه پارسا پازوکی، کارشناس فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه، درباره برگزاری این جلسه بیان کرد: طبق بندی که در اساسنامه شورای اجتماعی محلات در سال ۹۸ گنجانده شده است، شورای راهبری محلات منطقه برای راهبری و هماهنگی شورا‌های اجتماعی محلات منطقه ماهانه و به ریاست شهردار منطقه و دبیری رئیس اداره فرهنگی منطقه برگزار می‌شود که ما پس از اینکه تمامی محلات منطقه اعضای خود را شناختند اولین جلسه شورای راهبری محلات منطقه را برگزار کردیم.
در ادامه جلسه آرش رمضانی، رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه، ضمن تشکر از حضور رؤسا و نمایندگان شورای اجتماعی محلات، دستور جلسه را با عنوان ارائه گزارش کاری از عملکرد شورای محلات بیان کرد و از نمایندگان شورای محلات خواست تا ضمن معرفی خود گزارشی از آنچه در محلات آن‌ها گذشته است، ارائه کنند.
معرفی نمایندگان شورای محلات و ارائه گزارش کار بخش بعدی برنامه بود. اجرای طرح‌های کارآفرینی و پیگیری برای استفاده از ظرفیت‌های محله از سوی شورای محله شهید رضوی، تشکیل کارگروه آموزش شهروندی و کارگروه کارآفرینی از طرف شورای محله دانش‌آموز، استفاده از کیسه پارچه‌ای به جای کیسه پلاستیکی و راه‌اندازی اتوبوس علمی از طرف شورای محله سیدرضی، برگزاری نمایشگاه ویژه توانیابان همایش تربیتی از سوی شورای محله زیباشهر، برنامه کودک و نشاط در مدرسه صدف و استقبال از مهر در شورای محله تربیت از مهم‌ترین برنامه‌هایی بود که از سوی شورای اجتماعی محلات منطقه در ماه اخیر اجرایی شد و نمایندگان هر شورا به تشریح آن پرداختند.
در ادامه جلسه محمدرضا رنجبر گلستانی، کارشناس اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه گفت: تا قبل از اینکه آیین‌نامه جدید شورای اجتماعی محلات اجرایی شود حضور اعضا در شورای محلات انتصابی بود. در آیین‌نامه جدید که حدود ۹ ماه است اجرایی شده، در منطقه ۱۱ در گام اول یک محله، در گام دوم ۳ محله و در گام سوم ۵ محله انتخابات آن برگزار و اعضا مشخص شدند. با توجه به اینکه ۵ سال است در شورای اجتماعی محلات منطقه فعالیت دارم مطمئن هستم که این دوره از شورای اجتماعی محلات دوره بسیار خوب و کارآمدی خواهد بود، چرا که افراد ارزشمندی در شورای محلات حاضر هستند و به جرئت می‌گویم که در شورای اجتماعی محلات منطقه از تمامی نقاط منطقه اعضایی را داریم که این می‌تواند برای محلات یک اتفاق مثبت باشد.
در بخش پایانی برنامه مریم عرب احمدی، سرپرست شهرداری منطقه، ضمن اشاره به روحیه بالای اعضای محلات برای یک کار داوطلبانه بیان کرد: باعث افتخار بنده است که در جمع افرادی حاضر هستم که با سطح سواد و روحیه بالا برای کار داوطلبانه حاضر شده‌اند و در خور ستایش است که با وجود مشغله و درگیری که دارید محله و مشکلات آن برای شما اهمیت دارد. جالب است افرادی از تخصص‌های مختلف در این جمع حاضر شده‌اند.
وی افزود: اعضای شورای اجتماعی محلات بازوان مدیریت شهری در شهر هستند و می‎توانند ظرفیت‌ها و کمبود‌هایی را شناسایی کنند که از چشم مسئولان شهری دور مانده است. درخواست دارم اعضای محلات معضلات و ظرفیت‌های محله خود را شناسایی و به مسئولان منطقه‌ای ارائه کنند تا در پیشبرد برنامه‌ها برای بهبود شرایط زندگی در محله با سرعت بیشتری پیش رویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.