شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

نحوه ثبت‌نام «اینترنت رایگان»+ لینک و جزئیات (۱۶ تیر ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۵۹۶۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
  • ۱
نحوه ثبت‌نام «اینترنت رایگان»+ لینک و جزئیات (۱۶ تیر ۱۴۰۱)
سرپرستان خانوار سه دهک اول می‌توانند برای دریافت بسته رایگان اینترنت ثبت‌نام کنند.

سوسن ظریفی | شهرآرانیوز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیروز و در حاشیه جلسه هیات دولت، از اختصاص بسته اینترنتی چهارماهه و دائمی رایگان به سه دهک پایین جامعه خبر داد.

او تأکید کرد: افرادی که یارانه ۴۰۰ تومانی دریافت می‌کنند می‌توانند از طریق درگاه ملی خدمات دولت این اینترنت را دریافت کنند.

به همین منظور نیز جواد موحد معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات به بیان توضیحاتی درباره نحوه ثبت نام دریافت اینترنت رایگان سه دهک کم درآمد یارانه بگیر پرداخت و اعلام کرد: سرپرستان خانوار سه دهک اول دریافت یارانه می‌توانند با مراجعه به پنجره واحد خدمات دولت my.gov.ir بعد از ثبت‌نام وارد صفحه‌ای شوند که گزینه مشاهده وضعیت مشمول بودن دریافت اینترنت رایگان وجود دارد و آن را فعال می‌کنند.

وی افزود: پیامی برای فعال شدن اینترنت رایگان برای شماره تماس ثبت شده می‌آید و در صورتی که سرپرست خانوار تمایل به تغییر شماره تماس وارد شده را دارد می‌تواند شماره جدید را وارد و کلمه تایید را کلیک کند.

موحد با اشاره به اینکه هر سه اپراتور مشمول این طرح هستند، تصریح کرد: این بسته فقط برای سرپرستان خانوار اختصاص یافته است و شماره تماس وارد شده باید به نام سرپرست خانوار باشد.

وی افزود: در صورتی که متقاضیان امکان مراجعه به پنجره واحد خدمات دولت را نداشتند می‌توانند از طریق کد USSD و با وارد کردن #۱۲۳۴*۴* در گوشی همراه خود برای دریافت بسته رایگان اینترنت اقدام کنند.

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات تعداد حدودی خانوار‌های مشمول این طرح را ۸ میلیون سرپرست خانوار برآورد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Parniya
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۸
0
0
آخه من کد رو زدم آورد ثبت گردید ولی پیامک اینا نیومد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->