۱۵ درصد مشهدی‌ها، مالک اراضی قولنامه‌ای هستند| لایحه تشویق تفکیک اراضی در دستور کار شهرداری خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد
سرخط خبرها

۷۶درصد طرح اگوی مشترکان شهر مشهد اجرایی شده است

  • کد خبر: ۱۱۶۱۲
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
۷۶درصد طرح اگوی مشترکان شهر مشهد اجرایی شده است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: تاکنون حدود ۷۶درصد طرح اگوی مشترکان شهر مشهد اجرایی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین اسماعیلیان اظهار کرد: ۲۴درصد مشترکان این شهر پس از ۳۰ سال از اجرای طرح فاضلاب، هنوز شبکه اگوی آنها نصب نشده است.
 وی با بیان اینکه عمده مناطق باقی‎مانده بدون  اگو در این شهر مربوط به منطقه حاشیه شهر است، تصریح کرد: حدود ۶۰۰کیلومتر از طرح اگو مشهد  طی ۵سال گذشته در مناطقی نظیر  شهرک شهید رجایی، شهرک باهنر و منطقه گلشهر اجرا شده است. از طرفی ممکن است در برخی از مناطق سطح شهر از جمله سیدی، شبکه فاضلاب به‌تازگی کامل شده باشد که اجرای طرح اگوی آن در مرحله بعد است.
اسماعیلیان در مورد اینکه در برخی از مناطق شهر مشهد علی‌رغم دریافت وجه از مشترکان اما چندسال است که طرح اگو آنها هنوز اجرایی نشده است نیز بیان داشت: طبق قانون به محض دریافت هزینه اجرای طرح از مشترکان باید این طرح اجرایی شود، اما در این بین ممکن است برخی از مناطق به دلایلی، اجرای این طرح با مشکل مواجه شده باشد که درحال بررسی است و از شهروندان نیز تقاضا داریم که در امر اطلاع رسانی این مناطق مساعدت کنند تا علت آن به‌طور دقیق اعلام شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: ازجمله دلایلی که باعث شده است ۲۴درصد مشترکان سطح شهر مشهد پس از ۳۰سال از اجرای طرح فاضلاب، هنوز شبکه اگوی آنها نصب نشده باشد، کمبود منابع مالی و عدم تکمیل شبکه فاضلاب است.
اسماعیلیان ادامه داد: پیشرفت فیزیکی پروژه فاضلاب مشهد به نسبت سایر کلانشهرهای کشور به جز اصفهان که از قدیم دارای شبکه فاضلاب سنتی بوده است از وضعیت خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه درحال‌حاضر یک میلیون مشترک فاضلاب در شهر مشهد وجود دارد، افزود: سالانه به‌طور میانگین ۲۰۰کیلومتر شبکه فاضلاب در سطح شهر مشهد اجرا می‌شود که ۵۰هزار مشترک را تحت پوشش قرار می‌دهد. هزینه دریافتی از مشترکان برای اجرای طرح اگو در مناطق مختلف متفاوت است، اما میانگین این هزینه در حدود یک میلیون و دویست هزار تومان است.
اسماعیلیان با بیان اینکه در صورت تامین منابع و همچنین ساخت تصفیه‌خانه، طرح اگوی مشهد تا سال ۱۴۰۲به پایان خواهد رسید، تصریح کرد: حدود ۸۰۰کیلومتر از شبکه اگوی مشهد باقی‌مانده است که در حدود ۸۰درصد آن مربوط به مناطق حاشیه شهر مشهد است.
منبع: قدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->