آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب سومین رستوران متخلف در طرقبه‌شاندیز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۲ هزار عنوان مجرمانه داریم/ تکان بخوریم، جرم است

  • کد خبر: ۱۱۶۲۳
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
۲ هزار عنوان مجرمانه داریم/ تکان بخوریم، جرم است
یک حقوقدان گفت: ما در کشور ایران حدود ۲۰۰۰ عنوان مجرمانه داریم این بدان معناست که تکان بخوریم جرم است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس شیخ الاسلامی، در سومین پیش‌همایش علوم اجتماعی و صلح که در سالن همایش‌های شهر کتاب برگزار شد، در خصوص حقوق و ارتباط آن با صلح گفت: روحیه گذشت در مردم در قانون جزایی کم است و قانون نیز خود به خشونت دامن زده است. ما در کشور ایران حدود ۲ هزار عنوان مجرمانه داریم این بدان معناست که تکان بخوریم جرم است و حدود ۱۵ میلیون پرونده نشان از عدم صلح می‌دهد. اگر کشور بخواهد به ثبات برسد باید صلح و مصالحه جای خودش را به این زندگی پر از خشم و خشونت بدهد.

وی با بیان اینکه مبنای حقوق در روابط اجتماعی بر صلح است، عنوان کرد: ما اگر بخواهیم برای حقوق، جهان‌بینی تعریف کنیم، مهم‌تر از جهان بینیِ صلح نیست؛ یعنی باید مبانی حقوق را بر پایه صلح بگذاریم. در سطح روابط اجتماعی مردم، حقوق مدنی به وجود آمده است که روابط افراد را در حیطه زندگی اقتصادی و اجتماعی به یکدیگر پیوند می‌دهد و، چون بر پایه صلح نیست باید در آن یک بازنگری صورت گیرد که مشکلات به وجود آمده را مرتفع سازد.

این استاد حقوق جزا و جرم شناسی با بیان اینکه در مشهد به عنوان شهر ترمیمی اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: رشته جرم شناسی در تلاش است تا یک جرم‌شناسی صلح‌جویانه را ارائه دهد. همچنین ابزاری در خدمت این جرم‌شناسی صلح‌جویانه است که به تحول رشته‌های حقوقی کمک می‌کند. بحث عدالت ترمیمی در جرم‌شناسی جویانه مطرح است که عدالتی اجتماعی‌ست و به جای اینکه دادگاه‌هایی بر پایه جدال و دفاع باشد، دادگاه‌هایی مردمی برپایه گفتگو باشد، به جای صحنه محاکمات باید صحنه‌های میانجگری و حلقه‌های سازش داشته باشیم. همچنین به جای محرومت مردم باید توانمندسازی داشته باشیم و به جای زندان در جامعه آن فرد را اصلاح نماییم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->